Dnevna doza dobrog horoskopa: ljubavni vetar ovog proleća promeniće vaše planove

Dnevni horoskop - ljubavni vetar osvaja jedan znak Zodijaka, ali pazite se otrovnih energetskih strelica na poslu!

Dnevni horoskop - kvadrat Sunca i Meseca ukazuje na rizik, pomešana osećanja i tenziju, piše Lovesensa. Međutim, jedan znak Zodijaka će uspeti da opstane smiren uprkos negativnom uticaju planeta i privlači dobre energetske vibracije...

Drage Ribe, pronašli ste zajednički jezik sa partnerom i sada ste odličan tim. Donosite sjajne zajedničke odluke i hrabro postavljate temelj za srećnu budućnost. Partner je vaša erotska srodna dša, u vama budi strast i davno zaboravljene emocije. Zvezde ljubavi vašem znaku u narednom periodu osvetlajvaju put do sreće.

Ovih 5 znakova očekuje divna ljubav u aprilu 2019. godine: HOROSKOP za buđenje romantičnih snovaOvih 5 znakova očekuje divna ljubav u aprilu 2019. godine: HOROSKOP za buđenje romantičnih snovaSvako srce mašta o ljubavi, tom osećanju koje nas zanese i odvede u neke sasvim drugačije dimenzije... Astro prognoza za april…

Slobodne Ribe, sreća je na vašoj strani. Iznenada postajete bliski sa osobom koju duže vreme poznajete. Prijateljstvo se pretvara u divnu ljubavnu priču. Imate osećaj da je sada pored vas neko kome zaista možete verovati. Planete vas hrabre da se prepustite ovoj ljubavi, odbacite gorke uspomene i uživate u divnom romantičnom zanosu. Ljubavni vetar ovog proleća "zamrsiće" vaše planove.

Jedan kolega vas podržava i daje savet kako da brže napredujete. Na poslu ste primećeni i jedna ste od glavnih tema. Radite svoje zadatke najbolje što možete. Oslanjajte se na ljude kod kojih osećate dobru energiju, a držite se što dalje od osoba koje šalju toksične energetske stralice.

Feng šui tajna za privlačenje blagoslova u dom: ritual sa plamenom sveće čisti kuću od loše energijeFeng šui tajna za privlačenje blagoslova u dom: ritual sa plamenom sveće čisti kuću od loše energijeMagičan ritual sa plamenom sveće privlači blagoslove u dom - feng šui tajna za energetsko čišćenje prostora!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.