Dnevna doza dobrog horoskopa: ljubav jača od toksičnih strelica

Dnevni horoskop - vaše srce je spremno za novu ljubav, dopustite iskrenim emocijama da osveže vašu dušu i energiju...

Dnevni horoskop - trigon Meseca i Venere donosi čaroliju ljubavi, razvijenu empatiju i otvoreno srce, piše Lovesensa. Evo koji znak privlači divna osećanja i čuva romantičnu sreću...

Drage Ribe, niste mogli da pronađete zajednički jezik sa partnerom, ali vaša veza je toliko jaka da je nijedna oluja ne može ugroziti. Spremni ste da se menjate i prihvatite partnerove mane. Vaša ljubav je zrela, a sve se odvija po planu dok partner poštuje vaše potrebe i želje. Nastavaite da negujete ljubav i ništa neće moći da vas poremeti na putu ka romantičnoj sreći.

Mesečni kineski horoskop: evo šta nas očekuje do 6. decembra 2018. godineMesečni kineski horoskop: evo šta nas očekuje do 6. decembra 2018. godinePočeo je mesec Vodene Svinje - evo št vašem znaku predviđa mesečni kineski horoskop!

Usamljene Ribe su stidljive i teško pokazuju osećanja. Moguće je da vam se danas dopadne jedna romantična duša. To neće biti strastvena veza, već nežan odnos koji će ispuniti vaša očekivanja. Oslobodite se straha i prepustite se iskrenoj ljubavi. Danas ćete napraviti važan korak napred na poslu, a Jupiter u znaku Strelca daje vam snalažljivost i hrabrost da ostvarite ambicije. Ako želite da promenite posao, budite oprezni kad potpisujete ugovor i dobro ga pročitajte.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Ljubavni horoskop za danas: očekuje vas veče romantike i nežnosti 

 

Trigon Meseca i Venere donosi ljubav i ljubaznost, pa ćete više mislite na želje srca vaših dragih ljudi, piše Lovesensa. Ovo je divan aspekt kada je u pitanju romantičan život, a evo koji znakovi će imati najviše sreće...

Nedeljni horoskop do 18. novembra 2018. godine: Škorpiju očekuje romantičan susret, a Devica ima probleme sa finansijamaNedeljni horoskop do 18. novembra 2018. godine: Škorpiju očekuje romantičan susret, a Devica ima probleme sa finansijamaNedeljni horoskop predviđa period u kojem ćete morati da napravite velike promene ako želite da se ostvarite na polju ljubavi i…

Dragi Ovnovi, sa partnerom imate otvoren odnos i možete o svemu da razgovarate, a baš to održava mir u vašoj vezi. Želite partneru da poklonite maksimalnu pažnju i spremni ste zbog ljubavi da žrtvujete i odreknete se nekih svojih želja. Očekuje vas nežno i romantično veče.

Rakovima je potrebna sigurnost u romantičnoj vezi i očekujete da će vam baš takav sklad pokloniti trenutna simpatija. Međutim, ne zaboravite na strahove i nesigurnost druge strane. Saturn u znaku Jarca podseća vas da treba da budete pažljivi i otvorite srce. Važno je da budete iskreni i onda ćete dobiti šansu za divnu uzajamnu ljubav.

Horoskop - mračna prošlost se probudila: šta nam donosi retrogradni Uran u znaku Ovna (do marta 2019. godine)Horoskop - mračna prošlost se probudila: šta nam donosi retrogradni Uran u znaku Ovna (do marta 2019. godine)Uran je ekscentrik, vizionar, zanesenjak. Za njega je samo nebo granica...

Dragi Bikovi, trenutno ste zadovoljni ljubavnom situacijom, ali vaše velike ambcije mogu ugroziti odnos. Morate shvatiti razlike između vas i partnera i prihvatite ih. Spremni ste da napravite velike korake, stvarate strategije i planove za budućnost, ali partner samo želi da uživate u trenutku. Možda je najbolje da ozbiljan razgovor odložite za neki drugi dan.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.