Dnevna doza dobrog horoskopa: kvadrat Venere i Plutona budi oluju vatrenih osećanja

Dnevni horoskop predviđa baš danas možemo ponovo otvoriti put do partnera, a evo kako će jedan znak Zodijaka uspeti da reši ljubavne greške iz prošlosti!

Kvadrat Venere i Plutona donosi radikalne promene i odluke za svaki znak Zodijaka, a jedan će iskoristiti emocije kako bi rešio svaki problem i konflikt, piše Lovesensa.

podznak besplatno

Blizanci će danas iskoristiti dan za druženje sa prijateljima i vraćanje uspomena. Međutim, porodični odnosi još uvek nisu na stabilnom putu, pa bi trebalo opravdati sebe, oprostiti drugima i jasno svima dokazati da je vreme da zaboravite na prošlost.

Ovo je idealna prilika da rešite ljubavne probleme i sukobe. Izbegnite reakcije koje bi mogle da izvedu partnera iz takta i da ga razočaraju. Smirite vatreni temperament, jer vam zvezde daju dobru priliku da započnete ljubavnu sreću ispočetka. Iznenađenje, iskrene reči i emocija pomažu da ponovo otvorite put do partnerovog srca.

procitajte.jpg

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: evo šta treba da uradimo do sledećeg punog Meseca (do 12. novembra 2017. godine)

 

Za drugu četvrt Meseca u Raku, 12. oktobra, isprobajte novi i zdraviji recept svoje utešne hrane. Napravite novi jelovnik sa kojeg će nestati još jedan deo onih nezdravih stvari zbog kojih vas peče savest. Temeljno očistite stan, pri čemu ćete smiriti um. Nabavite novu sobnu biljku. Umesto da kupite još jednu torbicu ili bluzu, stavite nešto novca na svoj tajni račun za štednju.

besplatna natalna karta.jpg

Kineski horoskop za oktobar 2017. godine...

Mlad Mesec u Vagi, 19. oktobra budi želju za lepim okruženjem, sa svim što je mirno i skladno. Spremni smo da ugodimo drugima, ne bežimo od flerta. Vrlo srećno razdoblje u ljubavi za Vagu, Vodoliju i Blizance. Nove veze brzo se razvijaju, a u postojećim vezama mirno ćete rešiti mnogo toga što ste pre gurali pod tepih. Lav, Ovan i Strelac osvežiće svoj lični stil novom odećom i rado se pokazati na izložbama, u pozorištu ili nekom in mestu. Bik, Jarac i Devica s malo šarma i spremnosti na kompromise steći će korisne saveznike u poslu.

Mesečeve mene i lunarne faze za 2017. godinu: Mesec u svim važnim fazama tokom godine...

Imaju sreće s novcem. Rak, Škorpija i Ribe ne moraju popustiti tuđim pritiscima - "možda" je u ovom razdoblju njihova čarobna reč.

podznak besplatno

HOROSKOP za iskušenja i sticanje obilja: evo šta nam donosi Jupiter u znaku Škorpije (do 8. novembra 2018. godine)

S prvom četvrtinom Meseca u Vodoliji, 27. oktobra, uhvatite ritam s tehničkim inovacijama. Čak i ako niste ludi za svojim mobilnim telefonima, kompjuterima ili društvenim mrežama, trgnite se i napravite korak napred. Poklonite svoje stare, ali još upotrebljive uređaje. Odazovite se nekoj humanitarnoj akciji. Pozovite svoje prijatelje na novo, tek otvoreno mesto u gradu. Napravite nešto što se pre niste usudili, ali ništa nezakonito, molim!

Sa punim Mesecom u Biku, 4. novembra, poželjno je nahraniti sve svoje osećaje da bismo stekli unutrašnji osećaj stabilnosti. Vladarka Bika Venera je u Vagi pa smo izuzetno osetljivi na lepotu, luksuz i sklad. Bik, Devica i Jarac razmaziće sami sebe i pustiti na volju svojim željama. Zaslužili ste sami sebi pokloniti malo luksuza. Ovan, Lav i Strelac biće uspešni uz iskrenost, skromnost i ozbiljan rad. Pridržavajte se pravila! Uvek užurbana Vodolija, Vaga i Blizanci lepotu će pronaći u dosadi, mudrost u čekanju, prosvetljenje u strpljivosti kojom savladavaju dnevnu rutinu. Škorpija, Ribe i Rak u udobnosti svog doma rado će ugostiti prijatelje, kuvati fantastičnu hranu i prepustiti se svim radostima tela.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.