Dnevna doza dobrog horoskopa: kvadrat Merkura i Neptuna donosi čudesan preokret u životu

Dnevni horoskop - kada nam krila ljubavi donesu sreću i daju snagu da se borimo za lepšu budućnost...

Dnevni horoskop - kvadrat Neptuna i Merkura donosi život u oblacima, iluzije i slatke snove, piše Lovesensa. Ovaj aspekt pozitivno će uticati na ljubav, ali na polju karijere bolje je da izbegnete donošenje važnih odluka. Međutim, jedan znak Zodijaka uspeće sve da peokrene u svoju korist...

Dragi Ovnovi, Saturn u Jarcu daje krila ljubavi i pomaže da se vaša romantična veza razvija. Prisustvo Plutona čini da više pažnje obraćate na detalje i sada tačno vidite gde ste u prošlosti grešili kada je ljubav u pitanju. Imate pravo romantično srce i spremni ste svakog dana da pokažete partneru kloliko vam je stalo do njega. Zvezde ljubavi su vam osvetlile put.

Mesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znakaMesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znakaApril je najbolji mesec u 2019. godini za ova 3 znaka Zodijaka!

Slobodni Ovnovi uspeće da kontrolišu svoj ego i ponovo se vraćaju u igru ljubavi. Potraga za srodnom dušom nije jednostavna i nemojte se razočarate ili odustati ako se već duže vreme ne pojavljuje osoba koja bi vam se dopala. Budite strpljivi i verujte u ljubav, a jedan susret mogao bi zaista da vas pozitivno iznenadi.

Na poslu je napeta atmosfera i pod pritiskom ste, ali sada je važno da pokažate koliko ste sposobni. Najveći kvaliteti primećuju se u teškim situacijama, pa ukoliko dokažete koliko vaš rad vredi, očekuje vas unapređenje ili veća zarada. Posle ove trke za uspehom imaćete vremena da predahnete.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

 

Mesečni horoskop - ovih 5 znakova očekuju uspeh i novac u aprilu 2019. godine

 

Mesečni horoskop za april 2019. godine - evo koje znakove očekuje uspeh na polju karijere i finansija!

OVAN

Na poslu će biti mirnija situacija, više ćete provoditi vreme u planiranju i razmatrati nove opcije. Sve do 17. aprila 2019. godine nećete govoriti o poslovnim planovima. Tek kada ciljevi postanu jasni drugima ćete dati do znanja šta planirate. Od tog datuma Merkur (planeta koja vlada kućom posla i zdravlja Ovna) ulazi u Ovna. Uz Marsa u vašoj 3. kući, Merkur voli pregovore, dodatnu obuku i znanja u svrhu usavršavanja i komercijalne aktivnosti. Za vas će reći da jako dobro znate prezentovati ili prodati proizvod ili uslugu.

Mesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znakaMesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znakaApril je najbolji mesec u 2019. godini za ova 3 znaka Zodijaka!

Ako ste nezaposleni, sada je pravo vreme da se više aktivirate oko traženja novog posla, jer je sreća na vašoj strani. Sunce prolazi kroz vašu 2. kuću (zarađeni novac, privatni izvori), a Venera (vladar te kuće) ulazi u Ovna 20. aprila 2019. godine. Prilika za poboljšanje situacije je pred vama, ali zavisi od toga kako ćete se postaviti. Ovaj mesec mogli bi poboljšati finansijsku situaciju, moguće kroz nezavisan posao ili hobi ili zahvaljujući nekom talentu. Većina Ovnova suočiće se sa nekim starim poslovnim problemima u periodu između 19. i 30. aprila 2019. godine.

Više ih nećete moći izbegavati i moraćete dokazati svoju zrelost, upornost i realan pogled na stvari kako bi ih rešili. Pluton i Saturn kreću retrogradnim hodom u vašoj 10. kući (karijera, društveno-profesionalan status, ciljevi i uspeh) 24. i 30. aprila 2019. godine. Pravi je trenutak da ponovo procenite dugoročne projekte i smer u kojem želite dalje nastaviti, ostavljajući prostora za neke radikalne promene. Razradite strategiju.

RAK

Mlad Mesec 5. aprila 2019. godine u kući karijere i društveno - profesionalnog ugleda Raka donosi vam potrebnu energiju za ostvarenje uspeha u karijeri ili za izbor novog smera. Imajte na umu da se stvari neće kretati onako brzo kako očekujete. Nemojte ništa požurivati i sve dobro isplanirajte. Tokom aprila Mars (vladar karijere i profesionalnih ambicija Raka) prolazi kroz vašu 12. kuću (žrtvovanje, izolacija, ali i izlečenje). Jupiter je smešten u 6. kući Raka (posao i zdravlje) i kreće retrogradnim hodom 10. aprila 2019. godine.

To znači da treba razmisliti o načinu poslovanja, taktikama i strategijama, dugoročnim ciljevima i smeru u kojem želite da se vaša poslovna budućnost razvija. Koristiće vam volontiranje ili borba za prava onih koji se ne mogu boriti sami za sebe, jer vas delovanje puno saosećanja i ljubavi, više nego bilo šta drugo, može dovesti do vrha društvene lestvice. Tako biste mogli naići na neočekivane poslovne prilike.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.