Dnevna doza dobrog horoskopa: kreiranje budućnosti koja donosi sreću i obilje

Dnevni horoskop - intuicija vam šapuće koji vas put vodi do lepe budućnosti...

Dnevni horoskop - konjukcija Merkura i Jupitera donosi velike planove za budućnost, a zvezde nam osvetljavaju put ostvarenja želja, piše Lovesensa. Evo koji znak danas ima šansu da maštu pretcvori u stvarnost...

Drage Device, odlučili ste da se oslobodite iz zamke rutine i spremni ste da "začinite" svoj ljubavni život. Osećate da ste se u prethodnom periodu udaljili od partnera, ali danas Jupiter stvara tu magičnu konekciju i pomaže da ponovo osetite sladak ukus ljubavi. Vreme je za zbližavanje sa partnerom, a u tome će vam najbolje pomoći odlazak na zajedničko putovanje.

Veliki godišnji horoskop za ljubav: evo koji je najbolji period za romansu u 2019. godiniVeliki godišnji horoskop za ljubav: evo koji je najbolji period za romansu u 2019. godiniLjubavni godišnji horoskop - saznajte šta očekuje vaš znak na polju romanse i strasti!

Usamljene Device su zaključale svoje srce i ne dozvoljavaju da ih neko povredi, ne žele ponovo da osete bol koju su doživeli u prošlosti. Sa druge strane, vaša duša je željna ljubavi. Prestanite da budete nepoverljivi prema svakome koga upoznate, otvorite srce i pustite energiju ljubavi da teče. Strah vas sabotira, ali zapamtite, vi ste mnogo jači od njega.

Izgleda vam kao da vaš naporan rad ne donosi nikakve darove i osećate da ste dali previše u odnosu na ono što dobijete. Možda je vreme da promenite posao, a magična vrata uspeha otvaraju se za vaš znak Zodijaka. Poslušajte intuiciju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.