Dnevna doza dobrog horoskopa: kome Univerzum ispunjava iskrene ljubavne želje

Dnevni horoskop - evo kome se manja ljubavna sudbine i zašto treba da pošaljerte jasnu poruku Univerzumu!

Dnevni horoskop - sekstil Urana i Meseca donosi neverovatno dobre životne promene, dok konjukcija Meseca i Merkura budi inspiraciju i slične šanse za početak novog poslovnog projekta, piše Lovesensa.

Evo koji znak će danas dobiti svoju poruku sreće od Univerzuma!

Ljubavni horoskop za danas: evo kome Venera u Lavu donosi rizičnu vatrenu ljubavLjubavni horoskop za danas: evo kome Venera u Lavu donosi rizičnu vatrenu ljubavLjubavni horoskop - Venera u Lavu vas podstiče da rešite probleme iz prošlosti, ali donosi i rizičnu ljubav i korak u nepoznato!

Drage Ribe, postaćete mnogo više dinamične i otvorene prema novoj ljubavi. Vaša želja da pronađete srodnu dušu je jaka, iskrena i dopire do Univerzuma. Zato vam planete šalju susret sa osobom zbog koje će vam srce jače kucati. Napravite prvi korak i pozovite ga na romantičnu večeru, a horoskop predviđa da ćete provesti divno veče. Odavno niste bili srećniji!

Kineski horoskop za jun 2018. godine

Sve dok Neptun stoji u vašem znaku, imaćete manje motivacije na poslovnom planu. Međutim, kolo sreće se iznenada okreće i vaš trud na poslu biće nagrađen. Nastavite da radite, ne kasnite i potrudite se da ne pravite velike greške, a strpljenje i marljiv rad doneće dobre rezultate.

procitajte.jpg

Šta je duhovna ili energetska medicina: kako se uklanjaju energetske blokade koje loše utiču na zdravlje

Energetska ili duhovna medicina zasniva se na saznanju da je preko 80% svih hroničnih bolesti posledica stresova i negativnih misli, kao što su: nezadovoljstvo, žalost, strah, brige.

Kroz naš organizam, celog života protiče jedna energija, nazovimo je - životna energija. Njen normalni protok predstavlja garanciju našeg psihofizičkog zdravlja. Međutim, postoji više unutrašnjih i spoljašnjih uzroka koji smanjuju ili, na pojedinim mestima, sasvim zaustavljaju ovaj protok.

Energetske vežbe za otklanjanje mentalnih blokadaEnergetske vežbe za otklanjanje mentalnih blokadaMerkurov energetski centar ili grlena čakra spaja glavu i telo i jedan je od najvažnijih centara za komunikaciju. Kada je ova…

To postepeno dovodi do smanjenja funkcija onih organa koji korespondiraju sa mestima smanjenja protoka životne energije, a kasnije i do njihovog oboljenja. Stresovi i negativne misli predstavljaju najrazorniji uzrok blokade normalnog protoka životne energije kroz naš organizam, što znači da su oni glavni prouzrokovači hroničnih psihičkih i organskih bolesti.

Naši stresovi i negativne misli su energetski talasi koji vrše blokadu protoka životne energije kroz telo, što prouzrokuje nastanak bolesti u organizmu. Isto tako, najvažniji doprinos isceljenju je energetsko delovanje duhovnih energija.

Zbog toga se ova vrsta alternativne medicine naziva duhovno ili energetsko isceljenje. Suština njenog delovanja nije u otklanjanju simptoma bolesti, nego njenih uzroka-blokada protoka životne energije, čime se posledice, odnosno simptomi automatski povlače. Osobe koje su dostigle visoki duhovni nivo u stanju su da preko duhovnih energija pomognu pacijentu u isceljenju određenih poremećaja zdravlja.

Kako da uklonite stres i energetske blokade samo jednim dodirom: stavite dva prsta na čelo i isprobajte čudesnu antistres tehnikuKako da uklonite stres i energetske blokade samo jednim dodirom: stavite dva prsta na čelo i isprobajte čudesnu antistres tehnikuPozitivan i brz učinak ove vežbe može vas iznenaditi - evo kako da se rešite stresa samo jednim dodirom!

Ta pomoć se sastoji u uklanjanju blokada protoka životne energije kroz ljudski organizam, što postepeno dovodi do poboljšanja. Iscelitelj duhovne ili energetske medicine, dakle ne deluje sam na pacijenta, nego preko duhovnih energija. Duhovne energije su nas stvorile, pa bolje poznaju naš organizam od ljudi. Zato je ova alternativna metoda apsolutno bezopasna.

Da bi se postigao zadovoljavajući efekat, potrebno je uraditi više isceljujućih seansi. Duhovna ili energetska medicina nije kontraindikativna za druge metode lečenja. Naprotiv, predstavlja im dragocenu pomoć, posebno naučnoj medicini, jer stiže i tamo gde skalpel i medikamenti ne mogu.

Izvor: Ministarstvo zdravlja

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.