Dnevna doza dobrog horoskopa: kome Univerzum daruje magičnu ljubav

Dnevni horoskop otkriva - ovaj znak Zodijaka privlači ljubavnu sreću, ali na poslu ga očekuje turbulentan i napet period!

Sekstil Sunca i Jupitera donosi period dobre komunikacije i odluka koje će mnogima promeniti životni put, piše Lovesensa. Ovo je savršeno vreme da negde otputujete i doživite nove avanture, a evo koji znak će imati najviše sreće...

Drage Ribe, vama je suđena srećna ljubav, a uskoro ćete napraviti veliki korak u vašem romantičnom odnosu. Moguće je da ćete sa partnerom razgovarati o venčanju i zajedničkoj budućnosti. Vi ste savršen par, gajite poverenje i jedno drugom ste velika podrška. Danas začinite malo seksualni život, probudite u sebi energiju strasti i uživajte u ljubavi koju vam Univerzum daruje.

Usamljene Ribe se osećaju nostagično i u njihovom srcu i dalje je stara ljubav. Osećate da još niste spremni da nekom novom otvorite dušu i volite iskreno, ali jedan susret će promeniti sve. Srešćete osobu koja odavno gaji romantična osećanja prema vama i sve će početi kao zabava, ali će se razviti u ljubav koja može da traje ceo život. Danas ste osetljivi na kritike, a na poslu vas baš to očekuje. Dajete sve od sebe i trudite se da najbolje uradite svaki poslovni zadatak, ali imate osećaj da nadređeni očekuju mnogo više od vas. Budite spokojni jer ste uložili veliki trud, a svaki trud se na kraju vidi i daje dobre rezultate. Strpite se, uspeh je blizu!

Izvor: Lovesensa

 procitajte.jpg

 Ako primetite ove signale, u vaš život dolazi važna osoba: 20 znakova da ste sreli blizanačku dušu

 

Trenutak u kojem sretnete vaš blizanački plamen je trenutak u kojem se zemlja pod vašim nogama počinje pomerati.

Volim razmišljati o susretu blizanačkih duša kao o egzistencijalnom potresu: odjednom možete osetiti da je izuzetno važna osoba ušla u vaš život.

Odjednom ste dobili neodoljiv osećaj da će se vaš život promeniti na način kojeg niste ni svesni – a ipak intuitivno znate da će promena biti velika, veća nego što ste je ikada doživeli i prekrasna u svoj svojoj veličini.

Ako neko misli na vas, Univerzum šalje ova 3 znaka: kako da znate da li nekome nedostajeteAko neko misli na vas, Univerzum šalje ova 3 znaka: kako da znate da li nekome nedostajeteKada neko ne može da vas izbaci iz misli javljaju se sledeća osećanja...

Znam sve to, jer sam imala dovoljno sreće da sretnem svoj blizanački plamen pre nekoliko godina, tako da sam već prošla vatreni, intenzivni i transformativni proces susreta sa ogledalom moje duše.

Iako osećam beskrajnu zahvalnost za dar povezivanja sa svojim blizanačkim plamenom, srećna sam što mogu reći da je taj blagoslov dostupan svima; iako on nije uvek prepoznat na svesnom nivou.

Ponekad u našim životima jednostavno ne shvatamo sebe i ne prepoznajemo prisustvo našeg blizanačkog plamena zbog stresa, iscrpljenosti usled preteranog rada, životnih navika i negativnih obrazaca razmišljanja koji dovode do niskog samopoštovanja.

Iz tog razloga verujem da je važno prepoznati neke od glavnih znakova blizanačkih plamenova koje bi mogli doživeti ili koje ste već doživeli u svom životu. Na kraju, pojava našeg blizanačkog plamena je uvek misterija i retko se može predvideti. Dakle, obratite pažnju.

Blizanačke duše nazivamo ogledalima duše jer oni u biti odražavaju najdublje potrebe, želje, snove i mračne elemente naše duše. Ovo ćemo istražiti malo više kasnije.

Ali, pre toga, želim reći da sa našim blizanačkim plamenovima nismo uvek u romantičnoj vezi. Naši blizanački plamenovi mogu biti, platonski prijatelji ili čak članovi porodice.

Bez obzira na to, blizanački plamenovi su najčešće u vezi romantične prirode i imaju tendenciju manifestovati se kao ljudi sa kojima smo strašno povezani na svim poljima.

Nadalje, takođe se smatra da blizanački plamenovi ostaju zajedno celog života, ali ja lično ne vjerujem da je to slučaj. Duboko povezivanje sa drugom osobom ne mora jamčiti da ćete ostati sa njom zauvek – to zavisi od stepena razvoja svesti vas i vaših blizanačkih plamenova.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.