Dnevna doza dobrog horoskopa: kome Sunce i Jupiter otvaraju vrata velikog uspeha

Dnevni horoskop - vreme je za igru ljubavi i želja, a evo koji znak je danas uspešan na svakom polju!

Dnevni horoskop - kvadrat Merkura i Meseca donosi tenziju u ljubavni život i konflikte, ali jedan znak Zodijaka uspeće da izbegne negativne energetske vibracije, piše Lovesensa

Drage Vage, vaš prioritet ove srede je da zaštitite ljubav od lošeg uticaja okruženja i posvetite se partneru. Vladaće romantična atmosfera, a partrtner će se napokon otvoriti i otkriće šta ga muči. Počinjete da gradite odnos ljubavi i poverenja.

Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 18. februara

Usamljene Vage previše su zauzete i zapostavile su svoj emotivni život. Danas imate šansu da više mislite na sebe i povratite samopouzdanje i radost duha. Iskoristite svoj šarm, a moguće da ćete u toku dana sresti osobu koja će probuditi vaše uspavano srce.

Spoj Jupitera i Sunca bodri vas danas da uspete na poslovnom planu. Imate šansu da uskoro ostvarite poslovne planove, a moguće da će vam bliske osobe svojom podrškom pomoći da se na polju karijere popnete stepenik više.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Tarot karta za danas: simbolika sudbine za 13. februar 2019. godine 

Tarot karta za sutra za 13. februar 2019. godine - Snaga - ukazuje na hrabrost, moć volje i snagu da se suočimo sa svim životnim preprekama, piše Lovesensa. Prestanite da budete sluga vlastitim strahovima, već se oslobodite od negativnih emocija koje guše vašu dušu. Ovo je karta pozitivne transformacije, pa je moguće da ćete uskoro ojačati i pronaći pravi put do srećne budućnosti.

Na poslu vas očekuje napredak, a imaćete i puno novih mogućnosti. Dobro razmislite koliko promenom posla gubite, a koliko dobijate i onda donestite odluku.

Horoskop za sutra, sreda 13. februar 2019. godine: Strelac budi ljubavnu čaroliju, a Devici zvezde donose obiljeHoroskop za sutra, sreda 13. februar 2019. godine: Strelac budi ljubavnu čaroliju, a Devici zvezde donose obiljeDnevni horoskop za 13. februar 2019. godine - evo šta nam astro prognoza predviđa do kraja dana!

Odnos sa partnerom je otvoren i lako ćete rešiti nesporazume. Usmljene duše će upoznati zanimljive osobe, ali očekuje ih i ljubavna dilema sa kojom se neće tako lako izboriti.

Finansijska situacija je stabilna, pokušajte da uštedite novac.

Jači ste nego što mislite, a u budućnosti vaša duhovna snaga postaje još veća. Pokušajte da stvorite savršen balans između tela, duše i uma!

Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 19. februara 2019. godineNedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 19. februara 2019. godineNedeljna anđeoska prognoza od 12. do 19. februara 2019. godine - na kraju nedelje ćete se podseiti koliko je zapravo život lep!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.