Dnevna doza dobrog horoskopa: kome magija mladog Meseca donosi lepe životne promene

Dnevni horoskop otkriva ko će najbolje iskoristiti energiju mladog Meseca u znaku Vage...

Dnevni horoskop - mlad Mesec donosi dobru intuiciju i moć transformacije, piše Lovesensa. Ovo je period velikih životnih promena, a evo koji znak najviše privlači pozitivnu energiju...

Dragi Lavovi, očekuje vas miran i spokojan dan koji ćete želeti da provedete u društvu partnera. Partner zaista uživa u vašoj pažnji, a romantični trenuci doneće bliskost i neverovatnu strast. Ovaj dan je za vas vrlo romantičan, ali i presudan kada je u pitanju ljubav. Moguće je da ćete doneti neke važne i lepe odluke.

Horoskop otkriva kako Mars menja životni put: otkrijte kakva vas budućnost čeka ako imate naglašen ili oslabljen MarsHoroskop otkriva kako Mars menja životni put: otkrijte kakva vas budućnost čeka ako imate naglašen ili oslabljen MarsMars u Lavu zahteva uaplauz za sve što uradi i voli da bude u centru pažnje, a osobe kojima je Mars u Vodoliji brzo stiču…

Usamljeni Lavovi su vrlo osećajni i ne žele da dožive još jedan ljubavni brodolom, zato su zaključali svoje srce. Očekujte zabavu sa prijateljima i dan u dobrom raspoloženju. Ako vam srce dotaknu romantične varnice, nemojte ih strahom oterati. Pokušajte da se odreknete prošlosti i doživite novu ljubav, jer neke šanse zaista ne treba propustiti. Pojačana intuicija pomaže da rešite svaki problem na poslu. Iz svakog izazova izlazite kao pobednik, a to može pomoći da lakše pronađete put do uspeha.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

 Ljubavni horoskop za danas: mlad Mesec donosi najlepšu romantičnu čaroliju za ova 3 znaka

 

Ako ste želeli da napravite drastične životne promene i zapčnete novu romantičnu vezu ili posao, sada je idealan trenutak za to - mlad Mesec 9. oktobra 2018. godine ulazi u znak Vage i daje šansu da vratimo životni balans, piše Lovesensa. Evo kako će magija ovog mladog Meseca uticati na ljubavne želje...

Horoskop - sutra je mlad Mesec u znaku Vage: evo kakve nam životne promene donosi Mesečeva magija (9. oktobar 2018. godine)Horoskop - sutra je mlad Mesec u znaku Vage: evo kakve nam životne promene donosi Mesečeva magija (9. oktobar 2018. godine)Mlad Mesec nam daruje šansu da ispravimo stare greške, promenimo se i sve krenemo od početka, ali nešto treba da izbegnete ako…

Dragi Ovnovi, više nije bitno kakvi su komentari okruženja, sada samo želite da uradite nešto najlepše i najbolje za partnera i vašu vezu. Vrlo ste osećajni, a partner ceni vašu pažnju i trud. Turbulencije su daleko iza vas, sledi period romantičnog uživanja. Moguće je da će usamljeni Ovnovi sve više pažnje provoditi sa jednim pšrijateljiem, a neće biti ni svesni kada su se ljubavne varnice pojavile.

Lavovi žele da se opuste i zaborave na obaveze i probleme, a najviše im prija društvo partnera. Čeka vas divan romantičan dan, prepun nežnih dodira, iskrenih izjva ljubavi i poljubaca. Partner vaše potrebe stavlja na prvo mesto, a vi ste ovoga puta i više nego sigurni da ste u zagrljaju svoje savršene "polovine". Lavovi koji nisu u vezi žele da se izoluju od ljubavi, uživaju sa prijateljima i zaštite srce od bolnih razočaranja. Ali ne možete vešto da se krijete, već pokušajte da pobedite strah koji vas sputava da se približite pravoj ljubavi.

6 horoskopskih znakova koji ne umeju da sačuvaju tajnu6 horoskopskih znakova koji ne umeju da sačuvaju tajnuOvi horoskopski znaci su pomalo nesmotreni, te im se može desiti da otkriju tajnu i svoje najbolje prijateljice.

Usamljeni Rakovi su odlučili ponovo da osvajaju srca, zavode i zaborave na prošlost. Upoznaćete jednu zanimljivu osobu, a Uran daje hrabrost da napravite prvi korak. Očekuje vas divan i uzbudljiv dan sa partnerom. Imate iste želje za budućnost, a zašto ona ne bi postala zajednička?

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.