Dnevna doza dobrog horoskopa: kome magična Venera vraća veru u ljubav

Dnevni horoskop - ljubavna sreća je na strani jednog znaka Zodijaka, a evo kako će uspeti da privuče poslovni uspeh uprkos velikim preprekama!

Dnevni horoskop - kvadrat Meseca i Plutona probudiće stare strasti, a ovo je odličan period za rađanje ljubavi, piše Lovesensa. Evo koji znak čeka dobar romantičan preokret i sreća na polju karijere...

Dragi Bikovi, danas ćete sve uraditi za partnerovu sreću. Pažnja koju poklanjate partneru i nežna osećanja učiniće vaš odnos lepšim i stabilnijim, a greške iz prošlosti napokon će biti izbrisane iz sećanja. Magija Meseca i Venere poručuje da je vaš ljubavni život doživeo prosvetljenje i da više nema razloga da brinete.

Usamljeni Bikovi imaju neverovatabn smisao za humor i šarm, a to će im danas doneti puno ljubavnih prilika. Venera pomaže da se lako vratite u romantičnu igru i daje hrabrost i moć da osvojite osobu koja vam se odavno dopada. Ovog pute sreća u ljubavi će potrajati. Saturn vas vraća u "trku" za uspeh na polju karijere. Imate neverovatne ideje i jedva čekate da ih realizujete. Trenutno se nalazite na korak do unapređenja, a ne odustajte čak i kad se pojave velike prepreke.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.