Dnevna doza dobrog horoskopa: ko će pobediti mračnu stranu punog Meseca

Dnevni horoskop otkriva koji znak će magiju punog Meseca u znaku Bika okrenuti u svoju korist!

Njegovo veličanstvo pun Mesec u znaku Bika dovodi nas danas u velika iskušenja, dileme i nevolje, piše Lovesensa. Ali, ovo nije presudno, jer svako ko veruje u svoje snove i ambicije, može lako preokrenuti magiju punog Meseca u svoju korist. Evo kojem znaku se danas otvaraju putevi sreće...

Horoskop - danas je pun Mesec u znaku Bika: evo šta treba da izbegnemo dok traje njegova magija (do 7. novembra 2018. godine)Horoskop - danas je pun Mesec u znaku Bika: evo šta treba da izbegnemo dok traje njegova magija (do 7. novembra 2018. godine)Energija ovog punog Meseca ima uticaj do 7. novembra kada nas očekuje mlad Mesec u znaku Škorpije i novi početak.

Dragi Lavovi, sve se od danas menja na bolje na ljubavnom planu. Želite da iznenadite partnera i pokažete mu koliko ga volite. Vrlo ste maštoviti kada je u pitanju ljubav i težite ka romantičnom životu iz bajke, a partner će pomoći da se približite toj želji. Uživajte u uzajamnoj ljubavi, problemi su iza vas.

Usamljeni Lavovi ništa ne planiraju unapred, pa im zvezde često donesu preokret sudbine. Ukoliko danas sami negde izađete, moguće je da ćete brzo pronaći zanimljivo društvo. Venera donosi romantičan susret, a vašem šarmu nemoguće je odoleti. Sve sluti na novu ljubav. Sunce je u sekstilu sa Saturnom, što donosi strast i želju da posao uradite najbolje što možete. Moguće je da vas neke nagle promene ukoče na putu ka ostvarenju ciljeva, ali ne dozvolite da vam bilo šta pokvari planove. Trudite se i to će se uskoro isplatiti.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4 

Ljubavni horoskop za danas: da li će čarolija punog Meseca uspavati ljubav 

 

Pun Mesec 24. oktobra 2018. godine donosi velike izazove i nelagodnosti, pa je rizik od neprijatnih promena znatno veći, piše Lovesensa. Na polju ljubavi pun Mesec donosi sukobe, raskide, ali neko će uspeti njegovom magijom i da privuče sreću. Evo šta nas očekuje...

Drage Vodolije, vreme je da odustanete od ličnih potreba i malo se bolje zagledate u budućnost. Uran u znaku Bika daje vam hrabrost da započnete seriju promena kako biste unapredili svoju romantičnu vezu. Međutim, pun Meseca vas sputava da razvijete odnos sa partnerom i stalno se hvatate u zamke prošlosti i nastaje sukob. Pokušajte da pronađete ravnotežu, jer ovakvu ljubav ne treba pustiti niz reku zaborava.

Horoskop - sutra je pun Mesec u znaku Bika: evo šta treba da izbegnemo dok traje njegova magija (do 7. novembra 2018. godine)Horoskop - sutra je pun Mesec u znaku Bika: evo šta treba da izbegnemo dok traje njegova magija (do 7. novembra 2018. godine)Energija ovog punog Meseca ima uticaj do 7. novembra kada nas očekuje mlad Mesec u znaku Škorpije i novi početak.

Usamljeni Rakovi danas neće promeniti ljubavnu sudbinu! Brzo se povlačite u sebe nakon neuspeha i lako odustajete, a za ljubav se treba boriti. Sunce u znaku Škorpije oslobodiće vas strahova, ali magija punog Meseca još uvek budi nesigurnost. Nemojte se upuštati u odnos koji vam ne odgovara samo da ne biste bili sami. Strpite se još malo, radite na sebi i samoostvarenju, a ljubav će doći kao najslađa nagrada.

Horoskop - kako se oblače Bik i Devica: šta odeća koju nosite otkriva o vamaHoroskop - kako se oblače Bik i Devica: šta odeća koju nosite otkriva o vamaNa prvi utisak utiče i odeća koju nosimo i to je čini jedinstvenim načinom da se predstavimo u željenom svetlu. Saznajte kako to…

Drage Device, pun Mesec vašem znaku budi erotsku energiju, pa ćete u odnosu sa partnerom probuditi uspavane varnice. Svaki dodir i poljubac biće jednako nežan i strastven kao i prvi put, a nova ljubavna avantura učiniće da postanete bliski i lakše prevaziđete prepreke. Zapamtite, ako je ljubav jaka, nijedna oluja ne može da je uništi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.