Dnevna doza dobrog horoskopa: ko će izbrisati probleme iz prošlosti

Dnevni horoskop ukazuje na veliku ljubav i romantične snove, ali ovaj znak će morati napornim radom da se reši greški iz prošlosti!

Dnevni horoskop - kvadrat Sunca i Jupitera doneće nam velika iskušenja, naročito na polju karijere, ali ako dobro razmislite i ostanete organizovani, uspećete da izbegnete nevolje, piše Lovesensa.

Horoskop energije usijanja: kako da popravite sve ono što nam je donelo pomračenje MesecaHoroskop energije usijanja: kako da popravite sve ono što nam je donelo pomračenje MesecaEklipse imaju moć samouništenja da bi stvorile temelje za dublje prepoznavanje sebe, partnerstva, okoline i okolnosti...

Dragi Blizanci, u vašu petu kuću koja je simbol romantičnih susreta i veza, Venera donosi veliku radost! Ovo je najbolji period za ljubav u ovoj godini za vaš znak Zodijaka. Imate samopouzdanja, zračite seksepilom i privlačite pažnju gde god da se pojavite. Stara dobra Venera za vas danas ima neverovatno romantično iznenađenje - da li ste spremni da vam neko zauvek ukrade srce?

Na poslu vas očekuje stresan i napet period, a moguće je da ćete morati da radite prekovremeno kako bi rešili greške iz prošlosti. U ovom periodu bićete veoma zauzeti i opterećeni poslom, ali zvezde vas podsećaju da se svaki trud isplati.

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: kako da izbegnete toksičnu energiju kosmosa

Kvadrat Sunca i Jupitera ukazuje na teško donošenje odluka i neodlučnost, ali dva puta dobro razmilsite pre nego što napravite veliki životni korak, piše Lovesensa. Ovaj aspekt neće doneti dobre vesti na polju karijere, a evo kako će se odraziti na ljubav!

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop otkriva ko mora više pažnje da obrati na dugove i finansijsku situaciju, a koga čekaju nove poslovne ponude i…

Dragi Rakovi, danas ste na tankom ledu ljubavi! Kvadrat Jupitera i Merkura testira vas i donosi velike romantične izazove, pa ćete poželeti malo da budete sami i izbegnete partnera. Moguće je da ćete izaći i vratićete se kući kasno, a partner će zahtevati objašnjenje. Pokušajte da izbegnete teške reči, a sutra je novi dan!

Iako vam je ljubav trenutno na poslednjem mestu, rođeni u znaku Lava uskoro će se zaljubiti. Niste svesni da vas je ljubavna strela pogodila direktno u srce i ne možete da izbacite iz glave šarmantan osmeh jedne nepoznate osobe. Upoznajte se i pružite ljubavi šansu, a moguće je da će vam ova veza doneti romansu kakvu nikada do sada niste doživeli.

Ljubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiVeliki ljubavni horoskop za svaki znak Zodiajka - evo šta nas očekuje u avgustu 2018. godine!

Drage Vodolije, Mesec u znaku Blizanaca pomaže da upoznate nove prijatelje, a sa jednim od njih poželećete nešto više od prijateljstva. Zabavljajte se, uživajte i doživite pravu letnju romansu. Međutim, ovo nije ljubav na duge staze, pa nemojte previše otvarati svoje srce.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.