Dnevna doza dobrog horoskopa: kako da iskoristite romantične strele koje šalje moćan Jupiter

Dnevni horoskop predviđa povratak ljubavne sreće u život jednog znaka Zodijaka, ali u jednoj stvari mora posebno da bude oprezan!

Dnevni horoskop - Sekstil Sunca i Meseca donosi pojačanu kreativnost i ne dozvoljava da lako izađete iz sveta slatke mašte, piše Lovesensa. Ovo je odličan dan da pedstavite i iskoristite svoje talente, ali donošenje važnih odluka ostavite za sutra, naročito ako se odnose na finansije.

Horoskop - šta nam donosi Mars u Jarcu: ako maštate o srećnoj ljubavi, na ovo treba da zaboravite (do 11. septembra 2018. godine)Horoskop - šta nam donosi Mars u Jarcu: ako maštate o srećnoj ljubavi, na ovo treba da zaboravite (do 11. septembra 2018. godine)Mars je planeta akcije, strasti i nagona, a njegov ulazak u Jrca promeniće mnoge ambicije i ljubavne snove! Evo šta nam horoskop…

Dragi Rakovi, vaša duhovitnost ponovo osvaja partnera i osećate se kao da ste tek na početku romantične ljubavi. Partneru poklanjate pažnju i pokazujete koliko vam je stalo, a odavno se niste osećali ovako srećno. Jupiter donosi magiju ljubavi i vatrene strasti, pa danas uživajte u svakom trenuku. Neka ovo ljubavno zadovoljstvo bude jedan korak ka lepšoj budućnosti.

Danas ćete se naći pred velikim izazovom na poslu, a odluku je teže doneti nego što ste mislili. Iako vam Jupiter daje hrabrost, možda je bolje da sutra odlučite. Sa naglim zaključcima možete rizikujete puno, a posebnuo budite oprezni kada je u pitanju novac.

procitajte.jpg

Kineski horoskop za avgust 2018. godine

Mesečni kineski horoskop za avgust najavljuje talas optimizma i pozitivne energije koja nas podržava na putu dobrih i važnih promena, piše Lovesensa.

Od 11. avgusta do 9. septembra 2018. vlada Metalni Majmun - ukazuje na obnavljanje energije i rešavanje svih zapostavljenih poslova iz prošlosti. Ovo je period pripreme za neke bolje i lepše dane, a kraj leta u znaku Metalnog Majmuna daruje vam bistar um, zabavu i puno odmora.

Vreme je da postavite temelje finansijskog blagostanja i stabilne ljubavi, zato iskoristite moćnu energiju ovog perioda i spremite se da uskoro upoznate čari boljeg života.

Kako će rođeni u znaku Tigra promeniti ljubavnu sudbinu - pročitajte OVDE.

Pročitajte OVDE kako će rođeni u znaku Svinje reagovati na probleme na poslu, a OVDE  saznajte koju grešku u ljubavi prave rođeni u znaku Petla.

OVDE pročitajte zašto rođeni u znaku Bivola treba posebno da budu oprezni, a koje prepreke očekuju rođene u znaku Zmije saznajte OVDE.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.