Dnevna doza dobrog horoskopa: kada vas pokrenu ljubavne vibracije

Dnevni horoskop - trud nas čini za korak bliže ostvarenju velikih snova, a ovaj znak će danas uspeti da izgradi put do sreće!

Dnevni horoskop - konjukcija Merkura i Meseca donosi bogatu maštu, moćnu intuiciju i mogućnost donošenja dobrih odluka, piše Lovesensa. Danas ćete biti vrlo optimistični i do uspeha vas vodi pozitivna energija koju širite, a evo koji će znak do kraja dana imati najviše sreće na polju ljubavi i posla...

Dragi Blizanci, približava nam se magija mladog Meseca i pomaže da ponovo pozitivno gledate na svoj ljubavni život. Odnos sa partnerom se polako popravlja, a stare greške se zaboravljaju. Važno je da vratite poverenje, dokažite partneru koliko vam je stalo do vaše ljubavi i da su vaše oči zaljubljene samo u njega. Vreme je da ponovo postavite temelje srećne ljubavi, a ako nastavite sa ovakvim energijom i stavom, zvezde će vam ubrzo ispuniti velike romantične želje.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za decembar 2018. godineMesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za decembar 2018. godineMesečni horoskop za zdravlje i raspoloženje - Vodolije će se razočarati zbog propuštenih prilika, a decembar će za Blizance biti…

Usamljeni Blizanci osetiće romantične varnice i počinju da gaje divna osećanja prema jednom kolegi. Njegova energija vam prija i spremni ste da prevaziđete strahove i borite se za početak nove ljubavi. Nije vam stalo do mišljenja okruženja. Iznenadićete se kada do kraja dana shvatite da ni on nije imun na vaš šarm. Očekujte divan rasplet ljubavne sudbine.

Na polju karijere sve ide po planu, a vi se korak po korak približavate ostvarenju poslovnih ciljeva. Prija vam rad u timu, a autoriteti na poslu primetiće da ste rođeni lider. Vaš trud nije uzaludan i uskoro možete očekivati pozitivne promene kada je u pitanju posao.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Saznajte šta vas očekuje do 31. januara 2019. godine: evo na koje situacije nas upozoravaju naši duhovni vodiči

 

Da biste izabrali životinju duhovnog vodiča i pročitali svoju poruku za decembar 2018. i januar 2019. godine smestite se udobno i zatvorite oči. Polako udahnite duboko i zadržite dah. Još sporije nekoliko puta udahnite duboko dok ne osetite mir i opuštenost u telu. Nakon toga otvorite oči i izaberite jednu od životinja sa liste po instinktu.

KORNJAČA, KRTICA, KOJOT, ĆURKA, GUSKA, ŽIRAFA, KENGUR, VIDRA, ZEBRA

Poruku vašeg duhovnog vodiča čitajte tokom ovog perioda u momentima stresa ili usled bilo koje druge nelagodne emocije ili situacije koja budi strah. Budite otvoreni da poruku čujete iz više uglova, jer ona je jedan od glasova u vama. Za dodatne odgovore možete u meditaciji da pozovite životinju koju ste izabrali da vam prenese sve ostalo što je potrebno da znate, ili nabaviti figuru ili sliku izabrane životinje koja će dodatno pojačati ovu energiju i otvoriti kanal za prenos intuitivnih poruka.

Kako razvezati karmičke čvorove: vežba koja čisti dušu od taloga negativnostiKako razvezati karmičke čvorove: vežba koja čisti dušu od taloga negativnostiŽelje se ispunjavaju kada je većina karmičkih čvorova razvezana, a u duši je prisutna lakoća i baršunasto osećanje ljubavi prema…

KORNJAČA: Tokom decembra Saturn u Jarcu vam daje fizičke znake da je vreme da usporite što bi bilo mudro da ovog puta i poslušate, pogotovo oko 9. i 10. decembra kada vas okolnosti zajedno sa tmurnim vremenskim prilikama mogu podsetiti na neke stare emotivne povrede i gubitke koje još uvek niste prevazišli. Fokus će biti na tome da se ponovo osetite zaštićeno i sigurno kao nekad, ali će se u vama istovremeno buditi i potreba da završite sve poslove zbog kraja godine, i ispunite zadate ciljeve. Ipak, koliko ste uspeli da ispunite svoje emotivne ciljeve?

Ne dozvolite da vas ono što niste ostvarili oneraspoloži naročito oko 6. januara tokom pomračenja u Jarcu, a budite oprezni i što se vašeg zdravlja tiče jer vas umor i iscrpljenost mogu preplaviti pa i izazvati neprimerene emotivne reakcije ako niste poslušali šta vam telo poručuje. Pronađite oko sebe ljude koji će vam biti podrška i na koje možete da se oslonite ne samo tokom prvih nedelja 2019. već i tokom cele godine. Oni su tu, ali vi ponekad odajete utisak da vam niko ne treba, što nije tačno. Ojačajte svoje granice, ali nemojte dozvoliti da vas one spreče da budete bliski sa dragim ljudima.

KRTICA: Ovo je mesec vaše transformacije koju Pluton u Jarcu teži da napravi iz korena, pojačavajući vašu iskonsku potrebu da razumete svoju psihologiju na jednom dubljem nivou, naročito oko 18. decembra kada na suptilan način možete isceliti jedan stari problem. Takođe, oko 9. i 10. decembra razmislite koje to bolne emocije i dalje ne želite da iskopate već ih zatrpavate još dublje u sebe, jer mozak poručuje da to ne bi bilo pametno a srce kaže nešto sasvim drugo. Ipak, ako to uspete da uradite baš sada i posegnete duboko u sebe i svoju svest, oko 29. decembra konačno možete da popravite i emotivnu situaciju sa voljenom osobom koja vas je mučila tokom čitave jeseni.

Zakažite tokom januara vreme samo za vas dvoje i povucite se u svoj dom. Mesite domaće pite i kolače i počastite sva svoja čula. Da bi podigli energiju i pročistili prostor koristite eterično ulje limuna. Oko 19. januara budite oprezni da svojim rečima ne povredite nekog člana porodice, iako vam je namera bila potpuno suprotna. Srećom krajem meseca draga osoba priprema jedno divno iznenađenje za vas, samo je potrebno da imate poverenja da to i prepoznate i odreagujete na pravi način.

KOJOT: Retrogradni Merkur u Škorpiji do 6. decembra vraća vas na nedovršene zadatke koje niste obavili na vreme, mada će vaš um pre svega biti koncentrisan na stare poruke od nekog koje je uvek znao da vas nasmeje ali više nije deo vašeg života. Vi biste zbog Jupitera u Strelcu najradije otputovali negde na zimovanje, ali ako to nije moguće neka vas neka dobra knjiga odvede makar mentalno na neki daleki put, a kad smo već kod knjiga možete pročitati i “Žene koje trče sa vukovima” što će biti višestruko korisno.

Oko 22. decembra vam se pruža odlična šansa da nađete kreativno rešenje za postojeće prilike na poslu i da godinu završite rasterećeni, uz pesmu i u dobrom društvu. Bolovi u grlu ili tegobe sa ukočenim vratom, neka vam budu znak da je potrebno da svu tu mentalnu energiju oslobodite pa ili pozovite tu osobu koja vam ne izlazi iz glave i recite joj šta vam je na srcu, ili joj na neki drugi način prenesite poruku. Samo nemojte to više držati u sebi. Oko 12. januara je velika šansa da ipak preterate u svojoj potrebi da baš svima kažete šta mislite, ali ćete oko 19. januara dobiti priliku za jedna konstruktivan razgovor koji bi mogao sve da reši.

ĆURKA: Deluje da vam Jupiter u Strelcu pojačava entuzijazam i energiju do maksimuma pa tako i vi privlačite sve bolje i veće prilike za povećanje materijalnih uslova tokom čitavog meseca. Međutim, kao da emocije i dalje stavljate na čekanje iako bi najviše trebalo to da vas zanima. Sve je moguće da će vam se od 3. decembra, kada Venera ponovo uđe u Škorpiju, vratiti osoba sa kojom niste uspevali da se složite tokom sredine oktobre ili su vam ciljevi bili različiti, ali do sada ste valjda naučili da je potrebno da se i vi malo drugima prilagodite a ne samo oni vama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.