Dnevna doza dobrog horoskopa: kada sudbina donese dobar preokret života

Dnevni horoskop ukazuje na ljubav zbog koje ćete se osećati kao da ste na sedmom nebu, ali šansu za uspeh na poslu danas ne smete da propustite!

Dnevni horoskop - sekstil Saturna i Meseca donosi pozitivnu energiju koja nas podstiče da vredno radimo i ostvarimo velike planove, piše Lovesensa. Ovo je savršen dan za suočavanje sa teškoćama i obavezama koje smo dugo odlagali, a evo kojem znaku svemir šalje lepe vesti!

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 30. jul 2018. godineTarot karta dana: simbolika sudbine za 30. jul 2018. godineTarot karta dana - Petica mačeva!

Dragi Bikovi, ljubav vam danas daje krila! Spremni ste da pomerite sve granice zbog partnera i više se ne plašite romantične rutine, već uživate u njoj. Saturn podstiče da donesete važne odluke za zajedničkeu budućnost, a možda vam uskoro sudbina donese neverovatno dobar preokret života.

Usamljenim Bikovima dan će popraviti povratak stare ljubavi. Probudite u sebi romantičnu stranu, zaboravite na prošlost i ne pravite iste greške, a rekcija bivše ljubavi pozitivno će vas iznenaditi. Danas ste motivisani i spremni da date sve od sebe na poslu, a posebno vam pomaže podrška kolega. Samopouzdanje je ključ vašeg uspeha, a danas slobodno predstavite svoje ideje, jer će se svaka dobro ispaltiti.

procitajte.jpg

Horoskop za ljubavne pobede: kako da najlakše izdržimo konfrontacije do 7. avgusta 2018. godine

Tranzitna Venera je 10. jula 2018. godine ušetala u znak Device, ili je bolje da napišem, strmoglavila se u znak Device - mesto svog astrološkog pada. Venera u Devici je emotivni političar, u ljubavi voli da kalkuliše i analizira, kod partnera ceni marljivost, požrtvovanost, urednost i vođenje računa o higijeni, te očekuje bezuslovnu podršku i pružanje osećaja stabilnosti.

Kada se Venera nađe u znaku Device, većina ljudi odjednom postaje racionalna kada su emocije u pitanju, počinje sitničarenje, sitna prigovaranja, pasivno agresivni napadi i slično. Mozak preuzima komandu, a srce je u drugom planu. Strah od prepuštanja emocijama pokreće navedene mehanizme odbrane.

Međutim, Venera neće delovati sama, već u sadejstvu sa ostalim planetama. Na primer, kada je Venera ušla u znak Device, formirala je veliki zemljani trigon sa Uranom u Biku i Saturnom u Jarcu. Prepoznala je novu priliku (Uran), ali se ipak vratila na staru priču (Saturn). Venera je već neko vreme u separacionoj opoziciji sa retrogradnim Neptunom iz znaka Riba, a potom će formirati trigon sa Plutonom u Jarcu.

Kako pobediti probleme u braku: želite srećan i stabilan brak, a evo koje tajne treba da znateKako pobediti probleme u braku: želite srećan i stabilan brak, a evo koje tajne treba da znateSrećan brak je brak u kome se partneri osećaju dobro, u kome mogu da zadovolje potrebe za ljubavlju, sigurnošću i podrškom. Da bi…

Opozicija se uvek tiče međuljudskih odnosa i drugih ljudi, pa ste verovatno ovih dana upali u neku spletku, aferu, skandal ili neku sličnu zavrzalmu na emotivnom polju. Čulno iskustvo je u drugom planu (Venera u padu), što dovodi do procvata ljubavi na slepo, npr. preko interneta (Neptun).

Usitnjeni odnosi (Devica), razbijene iluzije (Neptun), nesporazumi, tajne (Ribe), konfrontacija sa suprotnom stranom (opozicija) i na kraju osećaj izigranosti (opet Venera u padu) su dominirali u prethodnih nekoliko dana, te ste sigurno krenuli u ljubavnu (Venera) spasilačku misiju (Neptun), kako biste oživeli vaš odnos sa partnerom (Pluton).

Vladar ove Venere je Merkur u Lavu, koji kreće u retrogradan hod. U narednim danima, pojaviće vam se duh (Neptun) iz prošlosti (retrogradan Merkur), do vas će doći neka informacija, te ćete početi više da razmišljate o tome (Merkur). Ta povampirena priča (Pluton) će vas naterati na razmišljanje i analiziranje (Venera u Devici), kako biste mogli raskrstiti s prošlošću.

Proverite da li imate snažnu vezu sa osobom iz prošlog života: ovo su znakovi da ste duhovno povezaniProverite da li imate snažnu vezu sa osobom iz prošlog života: ovo su znakovi da ste duhovno povezaniObećanja iz prošlih života su vrlo složena, ali ako ih uočite uz pomoć ovih očiglednih znakova, otkrićete da ste povezani sa…

Iako je ovih dana i ljubav (Venera) racionalna i ekonomična, bez gubitaka, nepotrebnog trošenja i razbacivanja (Devica), ovo je pravo vreme da svoje planove počnete provoditi u delo. Sve što ste planirali još od godine, a nije vam se dalo, sada počinje da se ostvaruje, i na emotivnom, i na drugim životnim poljima, i krajnjim ishodom ćete biti zadovoljni, ali samo ako zasučete rukave i zauzmete se za sebe.

Astrolog: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.