Dnevna doza dobrog horoskopa: kada će se otvoriti kapija velikog uspeha

Dnevni horoskop otkriva - kome zvezde šalju najlepše darove!

Dnevni horoskop - opozicija Venere i Meseca ukazuje na osećajnost i romantične snove! Očekuju vas divne promene na polju ljubavi, a ovaj znak će najviše uživati u darovima zvezda, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop predviđa ko će promeniti psoao, a koga čeka odličan priliv novca! Evo šta nas očekuje na polju karijere i obilja…

Drage Device, vreme je za pauzu! Nakon turbulentnog i stresnog perioda, danas ćete uživati u društvu partnera. Idite zajedno u kupovinu, šetnju, izlet, jer ukoliko ceo dan provedete zajedno, ljubavna bliskost ponovo će se useliti u vašu vezu. Nemojte skrivati osećanja, bez obzira da li su pozitivna ili negativna, jer će partner sve razumeti i biće uz vas. Ovo je savršen dan da gradite odnos pun poverenja i ljubav. Izbegnite rasprave i zamke prošlosti, već uživajte u darovima koje zvezde šalju.

Univerzum vas hrabri i podseća da ste na poslu dali sve od sebe, a samo je pitanje vremena kada će se vrata velikog uspeha otvoriti. Očekuju vas mirni dani bez napetosti i stresa, a to je savršena prilika za usavršavanje. Previše ste okupirani poslom, ne zaboravite da je odmor neophodan.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: magičan plan za najlepšu romantičnu budućnost

 

Opozicija Meseca i Venere donosi izazove i velike odluke, naročito na polju ljubavi, piše Lovesensa. Međutim, intuicija će slati jasne poruke, mudrost će upravljati vašim delima, a srce će znati kako iskreno i stvarno da voli...

Dragi Bikovi, sreća se vraća u vaš ljubavni život! Mars u znaku Vodolije pomaže da pnovo postanete bliski sa partnerom, sprečava negativne misli i pomaže da otpustite loša iskustva iz prošlosti. Očekuje vas romantično veče u kojem ćete priznati svoje emocije, a uzbuđenje raste, sve dok se ne prepustite vatri romantičnih strasti.

Mesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop predviđa ko će promeniti psoao, a koga čeka odličan priliv novca! Evo šta nas očekuje na polju karijere i obilja…

Rođenima u znaku Blizanaca hitno je potreban mentalni detoks! Ako mislite da vam je suđeno večno da ostanete usamljeni, pravite veliku grešku i sabortirate ljubavnu sreću. Kakve su nam misli, takve životne događje privlačimo. Dan provedite u tišini, meditaciji i slušanju poruka svog srca. Vreme je da se očistite od negativnosti i pripremite dušu za novu ljubav koja će se iznenada pojaviti i obojiti vaš svet snova.

Ako vidite brojeve 11:11, ovo treba odmah da uradite: kako nas upozorava neverovatan niz anđeoskih brojevaAko vidite brojeve 11:11, ovo treba odmah da uradite: kako nas upozorava neverovatan niz anđeoskih brojevaPrema numerologiji, broj 11 je glavni broj koji označava intuiciju, pronicljivost i prosvetljenje. Kada su u paru, brojevi 11:11…

Drage Ribe, brod vaših romantičnih želja dugo je plovio morem ljubavi, a sada je pronašao luku iskrenih osećanja. Trigon Meseaca i Merkura pomaže da otvorite srce i potpuno se prepustite čarima ljubavi sa novim partnerom. Ne dozvolite da vam okruženje pokvari snove i planove, već uhvatite partnera za ruku i budite spremni da stvorite savršenu zajedničku budućnost, baš kao iz bajke.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.