Dnevna doza dobrog horoskopa: jedan znak očekuje početak prave romantične bajke

Dnevni horoskop - iako će osetiti ukus slatke ljubavi, ovaj znak mora da bude oprezan na polju karijere!

Dnevni horoskop - trigon Merkura i Meseca donosi velike odluke i bolje odnose, a mnogi znakovi će zanimljive ideje pretvoriti u važne aktivnosti za budućnost, piše Lovesensa.

Dragi Rakovi, danas se osećate kao da ste na sedmom nebu, a za to je zaslužna najlepša ljubavna čarolija. U odnosu sa partnerom sve se odvija savršeno i dajete sve od sebe kako biste sačuvali ljubav na pravom putu. Očekuje vas divno romantično veče sa partnerom. Imate odličnu komunikaciju, svakog dana iznova jedno drugo šarmirate i sada ste svesni da ovoga puta reči "zauvek zajedno" zaista dobijaju pravi smisao.

Mesečni horoskop - prati nas mračna senka retrogradnog Merkura: evo kakva sudbina očekuje vaš znak u martu 2019. godineMesečni horoskop - prati nas mračna senka retrogradnog Merkura: evo kakva sudbina očekuje vaš znak u martu 2019. godineMesečni horoskop za mart 2019. godine - saznajte kako će misteriozno kretanje planeta uticati na vaš horoskopski znak ovog meseca!

Za usamljenene Rakove ovog ponedeljka svašta se može promeniti na polju ljubavi. Lako šarmirate i vaša energija je privlačna drugim ljudima. Ćutljivi ste i tajanstveni, a to ljude privlači jer žele da saznaju šta se krije u vašem misterioznom srcu. Danas treba da okušate sreću u ljubavi i pobedite strah. Ukoliko napravite do večeri prvi korak i pošaljete prave signale ljubavi, moguće da vas očekuje početak inspirativne romantične veze.

Iako na polju ljubavi sve ide po planu, u karijeri vas očekuju neka manje prijatna iznenađenja. Moguće da se šefovi neće složiti sa vašim idejama i da se osećate pomalo prezasićeno trenutnim poslom. Ne očajavajte, jer će ova oluja brzo proći. Kada se sve kockice slože, dokazaćete svoje sposobnosti i bićete bliži uspehu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.