Dnevna doza dobrog horoskopa: jedan znak danas ima šansu da krene putem srećne budućnosti

Dnevni horoskop - svi konstantno tragamo za srećom, ali ovom znaku svemir donosi čaroliju koju danas ne sme zanemariti!

Dnevni horoskop - opozicija Meseca u znaku Vodolije i Neptuna u znaku Riba čini da postajemo emotivniji, ranjiviji i tragamo za istinom, piše Lovesensa. Ovaj dan biće ispunjen maštanjem i lepim planovima, a evo koji znak će postaviti temelje za srećnu budućnost...

Drage Vage, u vašem ljubavnom odnosu pojavila se neka nova čarolija - promene koje će prijati i vama i partneru. Želite što više vremena da provedete zajedno. Planirate zajednička putovanja, maštate i osećate da vaša ljubav dobija sasvim novi smisao. Ljubav je zagrejala vašu dušu i ne dozvolite da toksično okruženje ugasi tu vatru.

Horoskop - retrogradni Merkur biće 5 dana u Škorpiji: evo šta treba da izbegnete dok vlada njegova senka (do 6. decembra 2018.)Horoskop - retrogradni Merkur biće 5 dana u Škorpiji: evo šta treba da izbegnete dok vlada njegova senka (do 6. decembra 2018.)Retrogradni hod Merkura preko Škorpije, od 1. do 6. decembra, osetiće svi znakovi, a najviše Blizanci i Device...

Usamljene Vage upoznaće zanimljivu osobu zbog koje će želeti da promene način života. Njegov entuzijazam u vama budi talas nove pozitivne energije. Ne poznajete granice, spremni ste da volite i da se borite zbog nove ljubavi. Očekuje vas dobar i uzbudljiv period, a ne zaboravite da se zahvalite Univerzumu na ovom romantičnom daru.

Na poslu imate puno odgovornosti i radnih zadataka, ali ne dozvolite da vas strah i osećaj nemoći blokiraju. Umesto da žalite sebe i tražite izgovore, suočite se sa svakim izazovom i postavite temelje srećne i uspešne budućnosti. Uskoro ćete se osećati rasterećeno, izdržite ovu oluju!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.