Dnevna doza dobrog horoskopa: jedan usamljeni znak danas srećno plovi kroz buru emocija

Dnevni horoskop predviđa sreću u ljubavi i uspeh na poslu, a evo koji znak je danas pod najlepšim svetlom zvezda!

Dnevni horoskop - kvadrata Meseca i Jupitera donosi buru emocija, konflikte i razočaranja, ali ovaj znak će uspeti da ste izbori sa preprekama, piše Lovesensa.

besplatna natalna karta.jpg

Dragi Bikovi, danas možete da očekujete pozitivan dan za ljubav, naročito ako ste već duži period usamljeni. Biće vam prilično lako da ovog petka osvojite srce osobe prema kojoj odavno gajite simpatije. Komunikacija je dobra, pa ćete želeti sa potencijalnim partnerom da razgovarate satima i satima. Interesuje vas njegov stav, a kako razgovor teče shvatićete da vam je možda baš danas suđeno da upoznate srodnu dušu.

Danas ste vrlo produktivni na poslu, a ljudi na položaju žele da čuju vaše ideje i hoće da pomognu da sve više napredujete. Pokažite im koliko se savršeno snalazite u svom poslu i ne plašite se da predstavite svoje predloge.

procitajte.jpg

MAGIČNI RITUALI ZA ZIMSKU KRATKODNEVICU: evo kako da privučete sreću i obilje između 21. i 22. decembra

 

Rituali za zimsku kratkodnevicu:

1. Probudite se pre izlaska sunca. Ako imate priliku, idite na posebno (povišeno) mesto i gledajte izlazak sunca. Zaželite nešto, u mislima imajte svoje vizije za novi ciklus.

2. Dom ukrasite zimzelenim dekoracijama.

KAKO DA NAPIŠETE PISMO ANĐELU ČUVARU: čudesan ritual za oslobađanje od negativne energije

3. Očistite energetski sebe i svoj životni prostor da biste napravili mesta za novo. Upotrebite tamjan ili belu žalfiju i očistite svoju auru i prostor. Počistite kuću i od nepotrebnih stvari i prljavštine.

4. Budite u miru, poslušajte tišinu zemlje. Meditirajte.

5. Ugasite svetla i upalite sveće i za svaku sveću poželite nešto što biste voleli da se ostvari u novom ciklusu.

6. Ako možete, zapalite vatru ili kamin (ili posmatrajte plamen sveća). Razmišljajte o tome šta morate da promenite kod sebe, šta da otpustite i šta da oganj očisti. U vatru bacite sve što ne želite nositi u novu godinu. To učinite u mislima ili zapišite na papir pa ga bacite u vatru ili spalite na sveću. Neka vatra razgradi sve što vam više ne treba.

7. Čitajte ili pripovedajte stare priče o povezivanju s prirodom i mističnim svetom, pripovetke ili legende.

8. Ako imate mogućnost, idite u noćnu šetnju prirodom s bakljom ili svećom.

9. Blagoslovite hranu i piće, budite zahvalni za obilje.

10. Plešite. Ako ste u većem društvu, plešite u krugu, držite se za ruke.

11. Budite usresređeni na davanje, neka vam srce bude otvoreno i puno zahvalnosti za sve što imate u životu.

Zimska kratkodnevica odlično je vreme da posejemo seme, odnosno ideje koje će se realizovati s povratkom Sunca. Novim mogućnostima i obilju otvaramo se sa zahvalnošću.

Zahvalite zemlji za razdoblje mirovanja i tame, koje nam omogućava da bolje razumemo sebe i skupimo snage sa samoisceljivanje.

IZRAČUNAJTE LIČNI ANĐEOSKI BROJ: evo kako da saznate ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje

Zahvalite vazduhu za nadahnuće, znanje i ideje koje vam donosi u život. Zahvalite za moć glasa, pesme i zvuka, za misli koje vam pomažu da razumete. Komunikacija je dar vazduha. Zamolite da vam komunikacija u novom ciklusu bude otvorena, iskrena i jasna i da razumete poruke i lekcije života u svakom trenutku.

Zahvalite vatri, vitalnoj energiji izvora, stvaralačkoj životnoj sili koja sad oživljava kao Sunce. Vatra donosi širenje, rast, strast i aktivnu energiju. Sada u svetlo života nosite sve što ste naučili u trenucima mirovanja i tame.

Zahvalite vodi koja nosi vezu sa suptilnim energijama. U zimskoj tami dotaknite se svoje duše i svojih skrivenih osećanja. Pročišćujućim suzama ili komunikacijom, umetnošću, pisanjem, muzikom, plesom otpustite sva potisnuta osećanja.

Naposletku zahvalite svim nevidljivim životnim silama za vođstvo, povezanost sa samim sobom i s izvorom. Zahvalite što ste deo života na Zemlji i univerzuma. Iskoristite zimski solsticij za opažanje toka života, izražavanje želja i namera, pogledajte pod lupom svoje strahove i terete i bacite ih u vatru, slavite svoje dosadašnje uspehe i sve koji dolaze u novom ciklusu.

Zimska kratkodnevica donosi nam toplinu u srce i povezanost sa Zemljom i univerzumom. Nosi duboka duhovna iskustva. S Božićem slavimo novo rođenje čoveka kao celine, pozdravimo se s ranama odvojenosti i strahova. Neka počne novi ciklus. S više ljubavi i saosećanja.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.