Dnevna doza dobrog horoskopa: hod ka tajnoj ljubavi

Dnevni horoskop - možda ste mislili da sanjate ili da ste u velikoj zabludi, ali zvezde vam poručuju da je ljubav koju vidite u očima jedne osobe zaista iskrena!

Dnevni horoskop - pozitivan položaj Merkura i Meseca donosi moćnu energiju koja će mnogima pomoći u pokretanju vlastitog posla ili novih aktivnosti, piše Lovesensa. Mnogi će želeti da reše sukobe iz prošlosti, a ovaj znak će biti zagledan u ljubavnu budućnost!

 Veliki mesečni horoskop za jun 2018: prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Drage Vodolije, danas se savršeno slažete sa partnerom, a mnogi će početi da razmišljaju o braku i potomstvu. Posle velikih padova, vaš odnos postaje lepši i iskreniji, a važno je da se oslobodite senki iz prošlosti i verujete jedno drugom. Usamljene Vodolije dugo tragaju za osećajem ljubavnog zanosa, ali romantične iskre se ne pojavljuju. Međutim, danas će vam puno otkriti pogled jednog prijatelja. Zvezde naglašavaju da to nije vaša zabluda, već prikrivena ljubav.

Dobre vesti na poslovnom planu! Bićete zadovoljni rezultatima posla na kojem radite, a naučićete nešto novo i pokazaćete šta sve znate pred nadređenima, baš zbog toga ceo dan nećete skidati osmeh sa lica. Ali, nemojte da se opustite, već nastavite da radite, jer još uvek niste blizu velikog uspeha.

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: evo kome Merkurovi impulsi donose senke prošlosti

Položaj Marsa i Meseca donosi pozitivnu energiju koja jača vaše sposobnosti, pomaže da lako odgovorite na svaki poslovni izazov, ali pomaže i da rešite sukobe i nesuglasice iz prošlosti, piše Lovesensa.

Međutim, nekim znakovima na polju ljubavi teći će med i mleko, dok će neki morati više da se potrude za romantičan uspeh i uzajamnu ljubav!

Horoskop i vreme emocija: evo šta nam donosi čudesna energija mladog Meseca i Venera u znaku Lava (do 18. juna 2018.)Horoskop i vreme emocija: evo šta nam donosi čudesna energija mladog Meseca i Venera u znaku Lava (do 18. juna 2018.)Ne tražite ništa i dobićete sve! Evo šta nam horoskop predviđa za dolazak mladog Meseca, ulazak Venera u znak Lava i Merkura u…

Drage Ribe, želite što više vremena da provedete sa partnerom i uživate u njegovom društvu. Međutim, radna nedelja i naporni zadaci na poslu ne ostavljaju vam vremena da se u potpunosti posvetite jedno drugom. Razmislite kako biste mogli da iznenadite partnera za slobodan vikend. Prijaće vam zajedničko kratko putovanje.

Usamljene Ribe ne žele više da uživaju u strastima i ljubavnim avanturama, već traže nekoga na koga mogu da se oslone i planiraju budućnost. Budite spremni i stpljivi, Venera vam šalje susret sa osobom koja ispunjava sve ono što vi želite od partnera u vezi. Ne oklevajte, već ga odmah pozovite na sastanak. Za prvi susret izaberite neko originalnije mesto od restorana i bioskopa.

Merkurovi impulsi imaju negativan uticaj na Device! Moguće je da će se mnogi romantični planovi pokvariti i da ćete teško pronaći kompromis s partnerom. Merkur se takođe umešao i u život slobodnih Devica, pa ih drži u zamci prošlosti i neobaveznog flerta. Pokušajte da zaboravite staru ljubav!

Bogatstvo i optimizam: 14 citata o bogatstvu za vašu inspiracijuBogatstvo i optimizam: 14 citata o bogatstvu za vašu inspiraciju"Biti zadovoljan onim što se ima, najveće je i najsigurnije bogatstvo." - Ciceron

Ako ste rođeni u znaku Vodolije, očekujte divan preokret na polju ljubavi! Zvezde su obasjale vašu vezu i, nakon nekoliko padova, ponovo se uzajamno razumete i poštujete. Osećate da ste mnogo više bliski sa partnerom i jedva čekate da vidite šta vam donosi budućnost. Razgovarajte sa partnerom o planovima za brak i decu, a iznenadiće vas kada vidite koliko planova i stavova delite.

Uticaj Venere i Urana donosi mračne senke u ljubavni život rođenih u znaku Ovna. Nervozni ste i razdražljivi, a znate da ste definitivno u pravu, ali partner ne želi da promeni mišljenje. Vaš odnos će celog dana biti malo vatren, pa malo hladan. Sačekajte da vas prođe bes i da se situacija malo stiša, a zatim otvoreno razgovarajte sa partnerom o vašem odnosu.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.