Dnevna doza dobrog horoskopa: evo šta Blizancima, Lavu i Vagi donosi opozicija Venere i Neptuna

Ova tri znaka danas imaju sreću da zgrabe uspeh, a evo koje zadatke moraju da ispune!

Ova tri znaka su danas izvor pozitivne energije, a male prepreke neće sprečiti da se popenju na planinu uspeha, piše Lovesensa.

Blizanci su danas pravi kreativci, što će im doneti veliku sreću na poslu. Danas imate priliku da potpišete povoljne ugovore, a dobro će vam doći savet starije osobe od poverenja.

besplatna natalna karta.jpg

Dragi Lavovi, danas otkažite sve što imate i pokušajte da ispunite sve zahteve na poslu. Sve što uradite biće duplo naplaćeno, a takva prilika se ne propušta. Ukoliko dobijete poziv na poslovno putovanje ili sastanak nikako ne odbijajte, osim sreće u poslu to može doneti uspeh u ljubavi.

Vage će danas imati razviojenu moć komunikacije i uspeh na finansijskom planu. Izađite sa prijateljima, možda upoznate osobu koja će vam ponuditi posao ili mogućnost da napredujete.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

 

OVA FIGURA DONOSI NOVAC I LJUBAV U KUĆU: evo zašto treba da imate feng šui zmaja

 

Figura zmaja donosi moćnu energiju za privlačenje sreće, novca i ljubavi, a evo gde treba da je čuvate u kući, piše Lovesensa.

Zeleni zmaj u istočnom delu kuće donosi zdravlje, a zlatni novac i uspeh. U kući ne treba da imate više od 5 zmajeva, a nikako ih ne držite u kupatilu, ormanu ili garaži.

Čuvajte zmaja na visokom mestu u domu, a za pronalazak ljubavi pored njega stavite figuru feniksa. Za privlačenje novca zmaja okrenite ka zadnjem delu kuće i nikako ne treba bude okrenut ka prozoru. Kako bi pozitivna energija kružila menjajte poziciju figure bar jednom nedeljno.

PROČITAJTE JOŠ:

GDE U KUĆI TREBA DA STOJI ŽABA ZA PRIVLAČENJE NOVCA

JEFTIN NAPITAK ZA ČIŠĆENJE BUBREGA

OVAJ KAMEN ŠTITI OD LOŠE ENERGIJE I ZLA

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.