Dnevna doza dobrog horoskopa: evo kome zvezde ostvaruju životne ciljeve

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. februar 2019. godine - da li je vašem znaku danas suđena sreća...

Dnevni horoskop - sekstil Sunca i Marsa ukazuje na talas pozitivne energije koji vas podstiče da ostvarite snove i privučete dobre šanse, piše Lovesensa. Ovo je neročito povoljan period da završite planove iz prošlosti, a jedan znak danas ima posebnu naklonost zvezda...

Dragi Lavovi, trigon Marsa i Meseca podstiče vas da se posvetite romantičnoj vezi i partneru. Ponovo osećate bliskost i vatrenu ljubav, a partner će želeti da vam ispuni svaku želju. Uspeli ste da pobegnete od zamke ega u koje vaš horoskopski znak lako upada, a to je bilo presudno za očuvanje ljubavi. Sada je vreme da se radujete lepim zajedničkim promenama koje život donosi.

Horoskop - za 7 dana očekuje nas magija mladog Meseca u znaku Riba: saznajte kako se sudbine menjaju posle 6. marta 2019. godineHoroskop - za 7 dana očekuje nas magija mladog Meseca u znaku Riba: saznajte kako se sudbine menjaju posle 6. marta 2019. godineNavikli smo da svaki dolazak mladog Meseca donosi značajne promene i nove početke, ali ovoga puta njegov boravak u znaku Riba…

Usamljeni Lavovi uopšte nisu usamljeni, već su omiljeni u društvu. Pravi ste zavodnici, uživate u flertu i prija vam pažnja suprotnog pola. Međutim, ovako ćete teško naći pravu ljubav, jer niste sigurni za čije srce želite da se odlučite. Zvezde upozoravaju da se ne igrate sa vatrom, već da pronađete mir u ljubavi. Univerzum će vam ipak otkriti pravi put do iskrene romanse.

Na polju karijere imate veliki cilj i nećete odustati dok ga ne ostvarite. Imaćete problema u komunikaciji sa kolegama jer će oni želeti da se opuštaju i razgovaraju sa vama, a vi imate osećaj kao da vam gori pod nogama. Posvetite se danas poslu i očekuje vas vredna nagrada.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.