Dnevna doza dobrog horoskopa: evo kome Univerzum pokazuje put do ljubavi i obilja

Dnevni horoskop - posle turbulentnog perioda punog problema i izazova, ovom znaku slede lepši dani života...

Dnevni horoskop - kvadrat Merkura i Neptuna donosi sanjarenje, misli u oblacima i najlepše želje, piše Lovesensa. Ovo nije period za donošenje važnih odluka, ali jedan znak Zodijaka će nakon problematičnog perioda uspeti da ostvari svoja maštanja...

Dragi Lavovi, trigon Saturna i Meseca pomaže da napokon privučete mir i dobru energiju u svoj dom. Iza vas je period briga, ali sada se partner i vi zajedničkim snagama suočavate sa problemima i lako ih rešavate. Emotivni nered biće očišćen, i stvorićete prostor za jačanje ljubavi. Predstoji divan period u kojem ćete postati još više bliski sa partnerom.

Horoskop - počinje da vlada najjači Supermesec u 2019. godini: evo kome će se sudbina od večeras zauvek promenitiHoroskop - počinje da vlada najjači Supermesec u 2019. godini: evo kome će se sudbina od večeras zauvek promenitiHoroskop za Supermesec, 19. februar 2019. godine - očekuje vas nezapamćena čarolija!

Neptun i Mesec sprečavaju usamljene Lavove da vide kako stvarnost zaista izgleda. I dalje lutate hodnicima izgubljenih ljubavi, svaku novu šansu vidite kao promašaj i neodlučni ste po pitanju romantičnih želja. Ali, Univerzum će vas uskoro upozoriti da na pogrešnom mestu tražite ljubav i uputiće vas na pravi put. Na tom putu čeka vas ljubav o kojoj ste oduvek maštali. Budite strpljivi.

Na poslu uživate u izazovima i prijaju vam nepoznate situacije. Autoriteti primećuju da se lako snalazite u obavljanju zadataka, a danas se posebno potrudite. Uskoro će se sav trud, inovativnost i ambicioznost isplatiti. Očekujte povećanje prihoda.

Izvor: Lovesensa

 procitajte-jos5

 Tarot karta za danas: simbolika sudbine za 20. februar 2019. godine

 

 Tarot karta za danas za 20. februar 2019. godine - Umerenost - ukazuje na harmoniju, ravnotežu i strpljenje. Ovo je važna karta za međuljudske odnose, zato je danas važno da oprostite i da vam bude oprošteno. Pokušajte da vratite neke ljubavne, porodične i prijateljske odnose u ravnotežu. Tako ćete osloboditi dušu potisnutih negativnih emocija i briga.

Na poslu postavite sebi visoke ciljeve i vredno radite. Iznenadiće vas pozitivni rezultati, ali samo ako date sve od sebe u izvršavanju radnih zadataka.

Horoskop - počinje da vlada najjači Supermesec u 2019. godini: evo kome će se sudbina od večeras zauvek promenitiHoroskop - počinje da vlada najjači Supermesec u 2019. godini: evo kome će se sudbina od večeras zauvek promenitiHoroskop za Supermesec, 19. februar 2019. godine - očekuje vas nezapamćena čarolija!

Greške iz prošlosti vas i dalje muče i zato blokrate razvoj srećne ljubavi. Oprostite sebi, otpustite loša sećanja i posvetite se partneru. Vaše tamne emocije su uzrok svakog konflikte. Meditirajte, pronađite mir i onda pokušajte da se vratite na brod srećnih ljubavi.

Na polju finansija očekuje vas ravnoteža, a ukoliko ste nezadovoljni trenutnom sitaucijom, razmislite koje greške su to uzrokovale. Potražite dodatan izvor prihoda.

Posvetite se meditaciji i slušajte moćan glas svoje intuicije.

Izvor: Lovesensa

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.