Dnevna doza dobrog horoskopa: evo ko će pronaći ključ vrta sreće i uspeha

Dnevni horoskop otkriva ko će od rutine napraviti magiju ljubavi - ovaj znak danas prati velika sreća!

Dnevni horoskop - zvezde daruju moćnu intuciju, ali ipak budite oprezni sa donošenjem važnih odluka, piše Lovesensa. Ovaj znak danas bira ljubav i pozitivnu energiju, uprkos svim problemima...

Kako da izbacite negativnu energiju i tenziju iz kuće: ovi znakovi ukazuju da je vaša porodica pod stresomKako da izbacite negativnu energiju i tenziju iz kuće: ovi znakovi ukazuju da je vaša porodica pod stresom6 znakova koji pokazujud a vaša porodica pati zbog stresa - evo kako da pomognete sebi i najbližima da otpuste negativna osećanja!

Rođeni u znaku Raka, danas će se u vaš život useliti čarolija ljubavi! Partner želi da vas osvoji svakim osmehom, pogledom i dodirom, a romantično iznenađenje koje sprema potpuno će vas oduševiti. Ples Jupitera i Meseca napraviće od rutine ljubavnu magiju, zato uživajte u svakom trenutku s partnerom.

Kineski horoskop za avgust 2018. godineKineski horoskop za avgust 2018. godineMesec Metalnog Majmuna daruje divan period za privlačenje sreće, ali nas u avgustu stavlja i na važan test od koga zavisi naša…

Usamljene Rakove čeka nova ljubav, ali to neće biti prolazna letnja avantura, već odnos koji može doneti divnu budućnost. Organizacija je vaš ključ uspeha, a u narednom periodu na poslu vas očekuje puno radnih zadataka i velika odgovornost. U krizi se najbolje otkrivaju sposobnosti i kreativnost, a neko će vaše ovog petka sigurno primetiti.

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za sutra: zbogom razočaranja, dobrodošla nova ljubavi

Trigon Meseca i Neptuna daje energiju i podsticaj da se ostvarite na polju ljubavi, ali i šansu da iskoristite talente i privučete uspeh, piše Lovesensa. Evo kako ovaj aspekt utiče na ljubav...

Horoskop otkriva sudbinu do kraja septembra 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav

Dragi Bikovi, magija Urana začiniće vašu romansu. Nežna osećanja i romantična zabava ponovo će vas zbližiti sa partnerom. U vašoj vezi vlada savršena harmonija seksualne energije i nežne ljubavi. Prestanite da razmišljate o budućnosti i važnim odlukama, već se fokusirajte na trenutak.

Zahvalite se Univerzumu na bezbrižnim danima, dragi Lavovi, a naročito na sreći koja trenutno vlada u vašoj zoni ljubavi. Partner čini da budete srećni i zadovoljni, ali jedan rizičan potez ugroziće ljubavnu harmoniju. Ponašanje okruženja ili neka situacija poremetiće vaš odnos, ali pokušajte da uspostavite kontrolu. Moguće je da će vaš vatreni temperament izaći na videlo i da ćete naglo reagovati. Ali, sutra je novi dan i strasti će se stišati.

Horoskop za period pojačane intuicije: ovo ne treba da započnete dok vlada Mars u znaku Jarca (do 11. septembra 2018. godine)Horoskop za period pojačane intuicije: ovo ne treba da započnete dok vlada Mars u znaku Jarca (do 11. septembra 2018. godine)Vreme je da prošlost zauvek ostavite iza sebe - evo šta nam horoskop predviđa za vreme Marsa u znaku Jarca!

Konjukcija Jupitera i Meseca donosi najlepše ljubavno zaslađenje rođenima u znaku Raka. Stižu dobre vesti po pitanju ljubavi. Napokon ćete imati šansu da započnete ozbiljnu romantičnu vezu i imate viziju o budućnosti. Zbogom ljubavne igrice, razočaranja i strahovi - Rakovi su sada na pravom putu ka sreći!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.