Dnevna doza dobrog horoskopa: dan ljubavnih čuda za izabrani znak Zodijaka

Dnevni horoskop obećava divan dan zahvaljujući trigonu Marsa i Meseca.

Dnevni horoskop - trigon Marsa i Meseca - donosi mnoge dobre vibracije i pozitivnu energiju koja će vam olakšati naporan radni dan, piše Lovesensa.

Najlepše vesti stižu Rakovima već od jutra, a mnoge će biti vezane za novčani dobitak. U pravi čas, jer porodičnom budžetu treba baš takva podrška.

besplatna natalna karta.jpg

Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu se nadati susretu koji će njihovu samoću prekinuti pravim ljubavnim čudom. Ipak, ne treba žuriti sa velikim odlukama, ostavite dovoljno vremena da se upoznate i naviknete na prisustvo nove osobe u svom životu.

Rakovi koji su već u dužoj vezi treba da se posvete svojim intimnim snovima. Malo iskri i ljubavnih varnica nije naodmet, naročito ako partner ima primedbe na vreme i pažnju koje mu poklanjate.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ovo treba da prestanete da radite ako želite obilje: evo koje greške vas sprečavaju da privučete novac

Suprotno popularnom uverenju da "svi imaju istu mogućnost da ostvare bogatstvo", milioner koji je bogatsto stekao sam, Stiv Sibold (Steve Siebold), ne misli tako.

Koje čakre treba odblokirati da bismo imali uvek dovoljno novca

Postoje znakovi upozorenja koje bi trebalo obavezno da izbegavate. Iako niko ne može da predvidi budućnost, postoje izbori koji neće voditi do bogatstva, piše Business Insider.

Naglasak stavljate na štednju a ne zarađujete dovoljno.

Štednja je ključna ako želite da se obogatite, ali zarada je ta koja određuje štednju.
"Mase su toliko fokusirane na sakupljanje kupona, uštedu i skromno življenje da propuštaju glavne prilike," kaže Sibold, i dodaje da ako želite da razmišljate kao bogati, prestanite da brinete koliko trošite već se fokusirajte da zarađujete više.

Kupujete stvari koje ne možete da priuštite.

Ako živite iznad svojih mogućnosti, nećete se obogatiti. Čak i da zarađujete više, ili dobijete povišicu, ne opravdava kupovinu luksuznih stvari. „Nisam kupio svoj prvi luksuzni sat ili auto sve dok moj biznis kao i invensticije nisu počele da rastu i postaju sigurne," napisao je milioner Grant Kardon (Grant Cardone).

Živite nečiji drugi san, ne sopstveni.

Ako želite da budete uspešni, morate da volite to što radite - to znači da odredite i živite svoju strast. Mnogi jure san svojih roditelja, žele da ispune njihove ambicije. Ali, kada radite ono što ne volite, vi niste srećni. To će se zatim reflektovati i na posao.

8 predskazanja za bogatstvo i sreću: evo koje pojave privlače novac i radost u vaš život

Retko izlazite iz zone komfora.

Ako želite da gradite bogatstvo, budete uspešni ili krenete napred, trebalo bi da se naviknete na nesigurnost i nelagodnost. Bogati ljudi obično pronalaze udobnost u nesigurnosti. Sibold piše da su „fizička, psihička i emotivna udobnost primarni ciljevi načina razmišljanja srednje klase. Potreba za udobnošću može da bude razorna. Bogati rano uče da im bude udobno kada rade u stanju stalne neizvesnosti."

Ne znate kako da usmerite svoju ušteđevinu.

Novac se neće samo pojaviti - morate da radite da biste zaradili. Pre nego što uopšte počnete da gradite bogatstvo, morate da imate jasan cilj pre nego što napravite finansijski plan da biste dostigli cilj.
Vizija je sve. Šta želite da budete, kako to da postignete - ukratko: ŠTA želite. To uvek morate da znate.

Prvo trošite a onda štedite ono što je ostalo.

Kada primite uplatu, sklonite u stranu, na primer 10% zarade. Tako ćete naučiti da živite bez tog dela, i sami diktirate koliko ćete uštedeti.

Verujete da je postati bogat izvan vaših mogućnosti.

"Prosečna osoba veruje da je biti bogat privilegija kojom su nagrađeni samo srećnici," Sibold je napisao. „Istina je, u kapitalističkim zemljama, imate sva prava da budete bogati ako ste voljni da pravite velike vrednosti za druge."
Počnite da se pitate "Zašto ne ja?", piše Sibold. Razmišljajte „na veliko", imajte viziju, bogati imaju velika očekivanja

Izvor: Biz Life

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.