Dnevna doza dobrog horoskopa: čije će srce ispuniti neizmerna ljubav

Dnevni horoskop - ovom znaku uticaj punog Meseca ne može da pokvari jedinstvenu šansu za srećnu ljubav i poslovni uspeh...

Dnevni horoskop - magija punog Meseca donosi velika preispitivanja, razmišljanje o greškama iz prošlosti, pa čak i razočaranja, piše Lovesensa. Međutim, ovaj znak danas prati srećna zvezda i privlači pozitivan preokret sudbine.

Drage Device, vaš entuzijazam i dobra energija privlači partnera i u vama vidi izvor neizmerne ljubavi. Osećate se prijatno u njegovom zagrljaju, a posebno bogatstvo vaše veze jeste što poštujete jedno drugo. Poštujete to što ste ponekad različiti, a vaša veza odavno nije stabilnija. Kraj nedelje će biti u znaku ljubavi.

Horoskop za suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom: šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2018.)Horoskop za suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom: šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2018.)Horoskop - Venera u znaku Škorpije donosi ljubavne probleme, ljubomoru i jačanje toksičnih odnosa - evo kako da kanališete njen…

Usamljene Device su vrlo druželjubive i lako sklapaju poznanstva, pa je moguće da ćete uskoro upoznati nekoga preko prijatelja. Večeras vas očekuje susret sa misterioznim strancem koji vam lako osvaja srce. Ne brinite, jer će ovaj romantični sastanak sigurno biti uspešan.

Uspešna komunikacija pomaže da se lako snalazite na poslu i ne trošite vreme na bespotrebne stvari. Najviše sreće na poslu imaće oni koji se bave prodajom, marketingom ili medijima. Današnje šanse za uspeh ne poznaju granice.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Horoskop za suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom: šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2018.)

 

Venera je u Škorpiji od 1. decembra do 7. janura. Odnosi će se naći na testu poverenja...

Neko je negde rekao; "Ljubav raste kada se deli" - što bismo svakako pre prepisali Veneri u Biku nego ovoj u Škorpiji, koja će nas dosta vremena motriti iz mračnih dubina.

Šta bi to moglo značiti? Ako Bik daje i poklanja i istinski se raduje kada to čini, onda bismo mogli površno zaključiti da Venera u Škorpiji, nasuprotnom znaku, otima i ukida. Ne zvuči baš najlepše, ali to ima svoju pozadinu i nije onako kakvim se čini.

Horoskop predviđa tajne i rizičan povratak prošlosti: ova 3 znaka su najviše pod uticajem retrogradnog Merkura (do 6. decembra 2018. godine)Horoskop predviđa tajne i rizičan povratak prošlosti: ova 3 znaka su najviše pod uticajem retrogradnog Merkura (do 6. decembra 2018. godine)Retrogradni Merkur uvek nas stavlja na veliki životni test, a ovoga puta su njegovoj tamnoj energiji najviše izložena ova 3…

Venera u Škorpiji bi jasno trebala ukazati na što treba obratiti pažnju u "negativnom" kontekstu, a to je pokazati nam šta zapravo ne volimo ili čak mrzimo, kako kod sebe, tako i kod drugih. Ili, zašto ne volimo, zašto mrzimo i preziremo, čemu nepoverenje, ljubomora, autodestrukcija i slični obrasci ponašanja koji u ovom razdoblju lako izlaze na površinu.

Za vreme Venere u Škorpiji često vodimo mučne razgovore ili se branimo ćutanjem, trpimo ugnjetavanja, ispade nepoverenja, emocionalne ucene, naročito kad smo u očajno trulom i toksičnom  odnosu ili barem u takvoj fazi. Ako ste sigurni da odnos više nema smisla i da ste dali sve od sebe, okončanje veze bilo bi istinsko oslobođenje. Takvi trenuci nisu nimalo prijatni, ali su nužni.

Hoće li ovu zimu obeležiti krahovi nestabilnih veza i brakova ili potpuni preobražaj i nadilaženje niskih strasti, zavisi od vašeg nivoa svesti.

Jedan od ključnih problemčića Venere u Škorpiji jeste nesigurnost. Dakle, na scenu stupa strah. Aktivira se crv sumnje. Ljubomora. Za vreme njene vladavine, morate biti brutalno iskreni sami sa sobom. Da, istina boli, ali i oslobađa. Zvuči tako jednostavno, ali nije baš tako.

Nije lako pre svega osvestiti, pa potom priznati taj strah. Strah od završetka, kraja, strah od napuštanja i izdaje, strah od ravnodušnosti, ali i strah od prave, iskrene ljubavi.

Ali, zašto vi ne biste bili ti koji ćete, uprkos svemu proživljenom, prigrliti svoje slabosti, prevazići strahove i crne slutnje i otvoriti se partneru sa maksimalnim poverenjem. Zašto sebi ne biste dali priliku i prihvatili krize kroz koje ćete prolaziti, kao prirodne cikluse u kojima se menjamo, rastemo i podižemo odnos na viši nivo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.