Dnevna doza dobrog horoskopa: budućnost donosi lepše dane

Dnevni horoskop - zvezde ovom znaku šalju veliku sreću, a naročito će osetiti zadovoljstvo kada je u pitanju ljubav!

Dnevni horoskop - Kvadrat Sunca i Plutona donosi neočekivani preokret u mnogim odnosima, pa je pravo vreme da izbegnete konflikte, izbacite teške emocije iz srca i ponovo pronađete unutrašnji mir, piše Lovesensa. Nekim iskušenjima teško je odoleti, ali u ovom periodu treba da pokažete snagu svoje volje...

Veliki mesečni horoskop za novembar 2018. godineVeliki mesečni horoskop za novembar 2018. godineVodoliju očekuje bolja finansijska situacija, a Devicu harmonični ljubavni i porodični odnosi! Šta vaš znak očekuje do kraja…

Dragi Lavovi, možda ste mislili da se nikada nećete zaljubiti i tako vezati za partnera, ali dogodilo se! Zvezde su donele susret koji ćete dugo pamtiti, u vašem srcu se probudila ljubav i veza koju ste započeli ima čvrste korene, pa životne oluje neće tako lako moći da je unište. Moguće je da ponekad osećate kako ste izgubili slobodu, nešto najdraže Lavovima, ali kada ste u blizini partnera, takvu sreću ne biste menjali nikada. Uživajte u ljubavi, budućnost donosi još lepše dane.

Usamljeni Lavovi tačno znaju šta treba da kažu i kako da se ponašaju da bi šarmirali simpatiju. Samopouzdanje vas čini vrlo privlačnim, a moguće je da ćete baš ovog vikenda započeti romantičnu vezu. Sunce u polju karijere čini da budete nervozni i zbunjeni. Imate puno posla danas, više nego što možete da postignete. Ne budite previše ponosni, već potražite pomoć kolega.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos3

Mesečni kineski horoskop za oktobar 2018. godine

 

Mesečni kineski horoskop za oktobar predviđa veliki povratak harmonije u mnoge prijateljske, ljubavne i porodične odnose, piše Lovesensa. Stare greške biće ispravljene, a karmički dugovi zauvek izbrisani!

Od 9. oktobra do 7. novembra našom sudbinom vladaće Vodeni Pas, predstavnik meseca oktobra u 2018. godini. U 2018. godini vlada Zemljani Pas, a u oktobru Vodeni, a spoj ovih elemenata daje nam šansu da se rešimo starog tereta i započnemo proces transformacije.

111-kineski-horoskop

Pas je znak ljubavi, deljenja, entuzijazma, lojalnosti, a baš takva osećanja ispuniće našu dušu do 7. novembra. Međutim, nežnost nas ponekad vodi u svet mašte, a kada dođe vreme da se probudimo, ponovni susret sa realnim svetom može biti surov.

Na polju karijere očekuje vas više razumevanja, šansi za uspeh i odličan timski rad, ali ovo nije period za preduzimanje rizika. Mračna strana Psa koji vlada ovim mesecom jeste pesimizam, što može negativno da se odrazi na poslovne strategije i odnose sa kolegama.

Ovo je jedan od najpovoljnijih perioda za pronalazak nove ljubavi. Mnogi znakovi će upoznati nekoga ko će probuditi njihovo uspavano srce. To neće biti samo avantura, već šansa da započnete romansu koja može biti večna.

Kliknite na svoj znak i pročitajte detaljan kineski horoskop za oktobar 2018. godine!

BIVO


PACOV


TIGAR


ZEC


ZMAJ


ZMIJA


KOZA


KONJ


MAJMUN


PAS


PETAO


SVINJA

 

 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.