Dnevna doza dobrog horoskopa: brisanje loše energije iz zone ljubavi

Dnevni horoskop ukazuje da će jedan znak ponovo osetiti čaroliju ljubavne sreće, a evo šta s eu njegovom životu menja ako bude rizikovao!

Dnevni horoskop - opozicija Meseca u znaku Škorpije i Urana u znaku Bika ukazuje na pojačanu erotsku energiju, potrebu za ljubavnom čarolijom i olujom strasti, piše Lovesensa.

Horoskop otkriva sudbinu do kraja septembra 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav

Dragi Blizanci, već danas loša energija nestaje iz vaše zone ljubavi! Partner vas ponovo gleda zaljubljeno i tačno zna šta treba da uradi za vašu sreću. Moguće je da vas očekuje divno romantično iznenađenje, a ukoliko izbegavate teme iz prošlosti, vaš odnos će se stalno razvijati u pravom smeru.

Planeta ljubavi Venera šalje varnice usamljenim Blizancima, pa će mnogi poželeti da pronađu ljubav koja je večna, iskrena i čista. Uživajte u onome što vam život trenutno nudi i nemojte da se opterećujete ako se savršen partner još uvek nije pojavio u vašem životu. Srodna duša će pokucati na vaša vrata kad se najmanje budete nadali. Mnogi Blizanci će danas doneti odluku o drastičnoj promeni posla, dok neki pripadnici ovog znaka imaju manjak motivacije i ne žele da se zagledaju u budućnost. Ako budete rizikovali, dobićete više!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za sutra: zašto ne smete da propustite magiju srećne zvezde ljubavi

 Opozicija Merkura i Urana donosi nagle promene sa kojima mnogi neće moći da se izbore i pomire, piše Lovesensa. Moguće je da ćete se osećati kao da gubite kontrolu nad svojim životom, a evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubav.

Horoskop otkriva sudbinu do kraja septembra 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav

Drage Vage, očekuje vas sukob sa partnerom! Pronalazite probleme tamo gde ih nema, a zbog nezadovoljstva drugim životnim poljima očekujete od partnera puno. Započećete konflikt jer smatrate da vam partner ne poklanja dovoljno pažnje. Stavite se u položaj partnera i shvatićete da ga previše ograničavate. Pokušajte da rešite problem zajedničkim izlaskom i novim avanturama. Loš period će brzo proći!

Nažalost, planete neće pružiti podršku rođenima u znaku Vodolije kada je u pitanju ljubav. Iako je jedna osoba odavno u vašim mislima od takve ljubavi nemojte ništa očekivati. Ukoliko započnete vezu, pokazaće se kao odnos koji je teško održati. Nemojte biti razočarani, jednostavno se vaše energije ne poklapaju. Otpustite negativne emocije i potražite romantičnu sreću na drugom mestu.

Kineski horoskop za avgust 2018. godineKineski horoskop za avgust 2018. godineMesec Metalnog Majmuna daruje divan period za privlačenje sreće, ali nas u avgustu stavlja i na važan test od koga zavisi naša…

Dragi Bikovi, ovo je savršen dan za novu ljubav! Međutim, ako budete probirljivi, propustićete veliku šansu za srećnu romansu. Jedna osoba mašta o vama i želi da vas odvede na put do zvezde ljubavi, ali on je potpuno drugačiji od savršenog partnera iz vaših snova. Zapamtite, suprotnosti se privlače, a ne možete da znate da li nešto daruje sreću ako ne probate.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.