Dnevna doza dobrog horoskopa: ako ovo uradite, želje će se ostvariti

Dnevni horoskop otkriva koga prati srećna karma - ovaj znak ne dozvoljava da mu neko ukrade sreću!

Dnevni horoskop - kvadrat Mesec (Vaga) i Saturna (Jarac) ne utiče pozitivno na važne odluke, početak nekog posla ili važnog razgovora, ali jedan znak Zodijaka danas ne dozvoljava da mu bilo šta pokvari sreću, piše Lovesensa.

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 2. septembra 2018. godine: sedmica magije obilja i ljubavnog rizikaNedeljni horoskop od 26. avgusta do 2. septembra 2018. godine: sedmica magije obilja i ljubavnog rizikaDevice očekuje novac i vatrena ljubav, dok će Vaga ostvariti uspeh u tajnoj saradnji - evo šta vašem znaku predviđa nedeljni…

Dragi Rakovi, imate nežno srce i prema partneru ste vrlo ljubazni, a baš to je sačuvalo odličan odnos u vezi ili braku. Vi ne želite da se svađate, već sukob rešavate razumnom komunikacijom. Danas ćete posebno želeti da iznenadite partnera, pružite mu pažnju i osvojite iznova njegovo srce. Trigon Sunca i Urana donosi moćnu seksualnu energiju. Uživajte u ljubavi!

Prethodni uspeh vam nije bio dovoljan i konstantno želite da napredujete i da se usavršavate. Moguće je da ćete uskoro dobiti ponudu za visoku poziciju, ali budite spremni za više odgovornosti. Nastavite vredno da radite i želje će nastaviti da se ostvaruju.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za sutra: stara ljubav i nova šansa za sreću

  

Mesec u znaku Ovna u kvadratu je sa Saturnom u Jarcu, što ukazuje da ćemo u narednom periodu biti nezadobvoljni svojim postupcima, a nostalgija nas vraća u srećne dane prošlosti, piše Lovesensa. Dok će neki znakovi misliti o starim ljubavima, drugi će se aktivirati i poželeće odmah da isprave svoje romantične greške...

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 3. septembra 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 3. septembra 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 27. avgusta do 3. septembra 2018. godine - evo šta treba da izbegnete krajem nedelje!

Dragi Ovnovi, prošlost je ostavila veliki trag na vašoj duši, a to je najveća prepreka na putu ka ljubavnoj sreći. Plašite se da ćete ponovo biti povrđeni i od potencijalnog partnera zahtevate puno već na samom početku odnosa. Moguće je da ćete upoznati osobu koja je potpuno drugačiji tip od srodne duše o kojoj ste maštali. Zaboravite na strah, pružite mu šansu i prestanite da ga upoređujete sa bivšim partnerom. Moguće je da će vam blizak prijatelj pomoći da "otvorite oči" i shvatite da se ljubav dogodi kad se najmanje nadate, ali baš u pravom trenu, kada vam je najviše potrebna.

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 2. septembra 2018. godine: sedmica magije obilja i ljubavnog rizikaNedeljni horoskop od 26. avgusta do 2. septembra 2018. godine: sedmica magije obilja i ljubavnog rizikaDevice očekuje novac i vatrena ljubav, dok će Vaga ostvariti uspeh u tajnoj saradnji - evo šta vašem znaku predviđa nedeljni…

Neverovatan šarm, mladalački duh i zavodnički osmeh - dragi Rakovi, nova ljubav kuca na vrata vašeg života! Međutim, flert i prolazne avanture vas ne zanimaju. Sada želite nešto trajno, nežno i iskreno, a osoba koja će se uskoro pojaviti spremna je da nesebično pokloni svoje srce.

Blizanci su nostalgični i stara ljubav im ne izlazi iz glave. Svesni ste da je kraj bio suđen i da vaša veza nije imala budućnost, ali i dalje osećate snažnu povezanost i osećanja. Moguće je da će se stara ljubav uskoro ponovo pojaviti u vašem životu, a vi dobro razmislite - da li je nova šansa put ka sreći ili ponovo gubite vreme...

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.