Dnevna doza dobrog horoskopa: ako ovo uradite, prati će vas zvezda ljubavi

Horoskop - zvezde ljubavi ovom znaku donose šansu za novu sreću i divne susrete!

Dnevni horoskop - konjukcija Venere i Neptuna budi talente i podstiče znanje, ali i vodi nas u svet bogate mašte, piše Lovesensa. Moguće da ćemo biti bi da ćemo tragati za svrhom, ali jedan znak ipak će uspeti da pronađe dobar put...

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINEVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINEMesečni horoskop za maj 2019. godine - saznajte šta nas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja!

Dragi Jarčevi, na teži način ste naučili da vaše mišljenje nije najvažnije i spremni ste da se menjate zbog ljubavi. Nakon turbulentnog perioda i sukoba sa partnerom, shvatili ste koliko je važno saslušati drugu stranu. Sada vam Sunce u znaku Ovna i Saturn u Jarcu donose snagu da kontrolišete bes i neprijatna osećanja. Partner će primetiti vašu promenu. Ponovo možete da se smejete, živite ljubav i planirate zajedničku budućnost.

Slobodni Jarčevi, Pluton kroji sudbinu na nebu i donosi divnu ljubav u život. Jedna osoba će vas zainteresovati, ali previše ste povučeni kako biste napravili prvi korak. Otvorite srce, jer možda je baš on vaša srodna duša. Razočaraćete se ako malo ne rizikujete.

Horoskop - ovi znakovi moraju da budu oprezni do 15. maja 2019. godine: evo kome Mars u Blizancima donosi rizičnu sudbinuHoroskop - ovi znakovi moraju da budu oprezni do 15. maja 2019. godine: evo kome Mars u Blizancima donosi rizičnu sudbinuHoroskop za Mars u Blizancima - ova 4 znaka očekuje napet i izazovan period! Evo kakve su nam astro prognoze do 15. maja 2019.…

Sačuvajte zdravlje tako što ćete više vremena provoditi na otvorenom i u šetnji kroz prirodu.

Autoriteti na poslu vas poštuju i dopada im se vaš rad. Moguće da ćete tokom dana imati važan razgovor. Zvezde predviđaju važnu poslovnu ponudu o kojoj odavno maštate. Zgrabite svoju šansu!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.