Devica vlada do 22. septembra 2017: 3 stvari koje morate učiniti dok Sunce prolazi kroz sazvežđe Device

Omiljena boja Device je tamnozelena, a njena zemljana energija podsetiće nas isceljujuću moć drveća!

Devica nas zatiče na polovini astrološkog kalendara, evo šta možemo da učinimo tokom njene vladavine!

Posle energije gorućeg Lava, došlo je vreme da se okrenemo detaljima u našim životima. Došlo je vreme da se dobro isplaniramo i organizujemo, jer Sunce je ušlo u zemljani znak, vrednu i pedantnu Devicu. Ova slagalica potrajaće sve do 22. septembra 2017. godine.

Pod uticajem energije vredne i pedantne Device, davaćemo sada prednost logici u odnosu na emocije. Takođe, njena nam energija daje volju da organizujemo život do detalja kroz pedantnost i preciznost u radu, te pouzdanost u odnosu sa drugima. Njena suština je da analizira i bude praktična, pa mnogima u ovom periodu um tako usmerava aktivnosti.

Uporedni horoskop: kako se Devica slaže sa drugim znakovima Zodijaka...

Devica je marljiva i praktična, sklona je logici i preciznosti u detaljima. Nosi energiju suzdržanosti, trezvenosti i kontrolisanja emocija. Sve čini bez nametanja, uz puno uslužnosti i skromnosti. Međutim, ukoliko prevagnu negativni aspekti u njihovom natalu, tada su ove osobe sklone kritičnosti, sitničavosti, mrzovolji i sebičnosti, kao i skeptičnosti, zajedljivosti i hipohondriji.

Devica je promenljiv znak kojim vlada planeta Merkur, a šesta kuća horoskopa njena je prirodna kuća. Kada osoba ima podznak u Devici, tada je i njena vladajuća planeta Merkur. Ličnost Device najbolje se slaže sa onima rođenima u znaku Bika i Jarca, ali i sa Rakovima i Škorpijama, dok se sa Ribama zna nadopunjavati.

Zašto je Devica najinteligentniji znak zodijaka: isceljivanje arhetipa Device...

Saveti za sedmice dok Sunce prolazi kroz sazvežđe Device:

  • fizički očistite svoj životni prostor. Bacite sve nepotrebne stvari kako biste oslobodili prostor za neke nove. Obnovite garderobu i sve ostalo što možete;
  • očistite i psihički sve što treba očistiti. Odvojite se od negativnih ljudi iz svog okruženja, te budite otvoreni za nove koji će tek doći u vaš život;
  • pazite više na ishranu. Zapravo, proverite koliko se dobro hranite. Obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje, pa nije na odmet da napravite rutinsku kontrolu kod lekara.

Dobrodošli u mesečnu vladavinu Device!

Izvor: Astroportal

procitajte.jpg

Godišnji horoskop - Devica: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. septembra)

Meditacija za zemljane horoskopske znake: evo kako treba da meditiraju Bik, Devica i Jarac

Nena Janković

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.