Danas se otvaraju vrata transformacije: broj 11111 u januaru 2018. donosi ogromnu promenu

Vibracija broja 11 može da otključa vrata duhovnog buđenja...

Broj 11, master karmički broj koji čini specijalnom čitavu 2018. godinu odlikuje se svetom vibracijom, piše Lovesensa.

Ako često vidite broj 11, smatra se da vam njime anđeli i spiritualni vodiči šalju znak da ste u skladu sa svojom višom sudbinom i na talasu visoke svesti.

Svi brojevi imaju spiritualne vibracije, ali broj 11 se ističe kao posebno trasformativan. On takođe predstavlja savršenu ravnotežu između ženskog i muškog principa, kao i između materijalnog i duhovnog sveta. Broj 11 je simbol uravnoteženosti i sklada. Njegova vibracija vlada 2018. godinom, ali datumi kao što su 1. januar, 11. januar kao i 1. i 11. novembar sadrže ovu energiju u njenom najčistijem vidu.

Na te dane, svi smo u stanju da doživimo tu vibraciju i uživamo u poklonima koje nam broj 11 donosi. To je seme kreacije, novog početka, duplirana vibracija broja 1 uz koji možemo da podignemo svoj nivo svesti.

Na dane kao što je 11. januar, možemo da iskoristimo energiju broja 11 da podignemo i svoju frekvenciju, da doživimo blesak bezuslovne ljubavi. U dodiru sa višom realnošću, možemo da vizuelizujemo važne ciljeve ili da zamislimo želju u vezi sa svojom budućnošću.

Važno je da utišate um, potražite mirno okruženje i osetite više vibracije. Provedite neko vreme u meditiranju, posvetite se vizuelizaciji spajanja svoje energije sa božanskim. Obratite se svojim anđelima i duhovnim vodičima i potražite od njih utehu i vođstvo.

Naročito je povoljno koristiti ovu energiju da vizuelizujete nešto što vi želite da stvorite. Osmislite svoju nameru i zamislite kako slažete - jedan po jedan - element na svoje mesto. Manifestujte svoju želju u materijalnu formu.

Budite danas otvoreni za sve vibracije i energije i pratite kako će one uticati na vas. Razumevanje energije brojeva može da otključa važna vrata svesti i reši neku zagonetku vašeg života.

Izvor: Lovesensa

K. I.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.