Danas je mlad Mesec u Blizancima: HOROSKOP otkriva kako će njegova magija uticati na naše živote (3. jun 2019.)

Ovaj mlad Mesec u znaku Blizanaca motiviše na promene i uspeh, stvarajući neke nove odnose i osećanja! Saznajte šta donosi vašem horoskopskom znaku...

Mlad Mesec u ponedjeljak, 3. juna je u Blizancima. "Smešten sa svojim vladarom, Merkurom, ovaj mladi Mesec naglašava snagu naših reči, misli i komunikacije", objašnjava astrolog Chani Nicholas.

Budući da je u opoziciji sa Jupiterom, naglašava i uticaj onoga šta kažemo i kako to kažemo. A kako je u kvadratu sa Neptunom, moglo bi nam promaknuti nekoliko ključnih tačaka, pojedinosti ili faktora, zbog čega prioritet treba dati iskrenosti i jasnoći.

Horoskop - mlad Mesec će se uskoro pojaviti u Orionu: budite pažljivi, na nebu će nastati prava revolucija (3. jun 2019.)Horoskop - mlad Mesec će se uskoro pojaviti u Orionu: budite pažljivi, na nebu će nastati prava revolucija (3. jun 2019.)Horoskop - mlad Mesec se pojavljuje u Orionu! Očekuju nas ljubavne igre i lažna nadanja...

Ovo je srećan mlad Mesec, kaže astrolog Jamie Partridge. "Ovo je naročito dobra mesečeva faza za zaljubljivanje i zaradu." Sada je moguće ostvariti svoje snove, ali planete upozoravaju da je potreban oprez kako ne bismo bili preoptimistični i previše neaktivni. Zato budite realistični i svesni rizika da vas neko može zavarati te sumnjičavi ako vam se ponuda čini previše dobrom da bi bila istinita.

Delovanje ovog mladog Meseca osećaće se četiri nedelje, do solarnog pomračenja 2. jula, a najbolje vreme za svež start i započinjanje novih projekata je tokom prve dve nedelje ovog novog Mesečevog ciklusa."

Ovomesečni mlad Mesec obeležen je istinom, komunikacijom i samoizražavanjem, ističe Tanaaz Chubb. On nas podstiče da razjasnimo šta je naša istina i da radimo na tome da izrazimo što zasita osećamo.

"Pod tamom ovog mladog Meseca takođe ćemo biti motivisani da preduzmemo akciju na nekom području svog života." I dok mlad Mesec obično uzrokuje naše povlačenje u sebe i "senke vlastitog srca i duše", ovaj nam mlad Mesec daje podršku da preuzmemo inicijativu i nešto učinimo.

Statistički horoskop: Škorpije su najsrećnije kad padne noć, među Lavovima najviše velikih zvezda...Statistički horoskop: Škorpije su najsrećnije kad padne noć, među Lavovima najviše velikih zvezda...Da li znate da je najviše pobednika na različitim takmičenjima među Blizancima, da su Škorpije najsrećnije kad padne noć, da među…

Nemir i znatiželja pokreću Blizance, Vagu i Ovna koji vitalnost obnavljaju aktivnim društvenim životom i putovanjima.

Devica i Ribe brzim reakcijama spretno balansiraju između posla i zadovoljstva.

Strelac, Vodolija i Lav duhovitošću i oštrom inteligencijom pomeraju sve prepreke, posebno one u ljubavi.

Savet i rame za plakanje svi će tražiti od Raka i Škorpije. Nadahnjuju svojom mudrošću i unutrašnjom čvrstoćom.

Jarac i Bik povezuju svoje prijatelje iz raznih krugova, posmatrajući kako nastaju nove poslovne, prijateljske i ljubavne veze. Te nove veze svima će biti vrlo korisne.

Prilagođeno sa: Sensa.hr/Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović/Senka Ljubić, astrolog

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.