Danas je dan za lepa iznenađenja: Venera u trigonu sa Uranom 26. novembra 2014. godine

Očekujte avanturu, odstupanje od svakodnevnice i neki neobičan i lep izazov...

Venera u Strelcu je na dan 26. novembra 2014. godine u egzaktnom trigonu sa Uranom u Ovnu i ovo je dan kada vam se mogu desiti lepa i poseban iznenađenja, koja niste ni slutili da mogu da vam se dese i koja vašu svakodnevnicu mogu da učine neočekivano drugačijom, predivnom lepšom, radosnijom. Susret koji niste očekivali, u okolnostima i situaciji koja nije uopšte nagoveštavala neki poseban i radostan događaj, novina koja menja stvarnost i boji život onim najlepšim bojama, pa iz rutine i odgovornosti, koju donosi danas Mesec u Jarcu, uvede vas u nešto novo i gotovo čarobno i učini da ovo bude "dan kao san". Dok ste pretrpani obavezama, može se dogoditi da vam nešto ili neko poremeti tu monotoniju i red i donese osećanja koja ste zaboravii da postoje.

Neka lepa novina, koja donosi ushićenje, nadahnuće može uleteti u vaš život i učiniiti ga drugačijim. Prihvatite tu promenu, jer je ona retkost. Bilo da vam donese nešto što je najlepše kao što je nova ljubav, ili novo prijateljstvo, ili neki neočekivani dobitak, ili priliku za nešto novo, kao što je iznenadno putovanje, ili poklon, to je nešto što će vas učiniti razdraganim, punim elana.

Vatrena astro nedelja: od 24. do 30. novembra 2014. godine: vreme je za rizik i ideje...

Ovo je nešto što može da unese i neku avanturu, jer odstupa od svakodnevnice i jeste neki neobičan i lep izazov. Promene ovakvog tipa su dobro došle i one nagoveštaju zanimljiva događanja i tokom sutrašnjeg dana 27. novembra kada Mesec bude u Vodoliji i kada će sve biti pomalo pomereno, drugačije, slobodnije i neizvesnije, luckastije.

Upoznavanje sa nekom novom osobom može vam se desiti na putovanju, ili na nekom predavanju, ili na aerodromu, ili n nekom mestu gde ima kretanja, većih promena, dinamike. Budite otvoreni ako na nekog "naletite" ili vam "slučajno" priđe, ili vas neočekivano nazove ili sretne. To vam može doneti nezapamćen događaj i izuzetno lepo iznenađenje, koje će vas obradovati više nego što možete i da zamislite!

Ovo je dan posebnih događaja i izuzenog iskustva koje vam se smeši i poziva vas u novine, koje spremno dočekajte!

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.