Dan suočavanja s karmom: kako da se oslobodimo prošlosti uz Mesec u Ribama

Mesec je u Ribama 19. i 20. novembra 2015. godine. Rešite sve probleme tako što ćete dozvoliti intuiciji da vas vodi!

Mesec u 12:50 sati ulazi u znak Ribe i donosi drugačije emocije i raspoloženje... Predosećaji utiču na dešavanja. Ovo je 9. lunarni dan koji počinje u 12:26 sati i traje do 13:01 sat. 20. novembar je vreme suočavanja sa prošlošću, sa onim što nam je karmički dato, što je neizbežno.

Ovog lunarnog dana dobro je suočiti se sa problemima koji se ponavljaju i raditi na njihovom rešavanju, da bi prestali da se ponavljaju i kako bi došlo do karmičkog oslobođenja. U tome vam najviše može pomoći intuicija, koja će biti najača kada Mesec bude konjukciji sa Neptunom u noćnim satima i ukazati vam na put ka rešenju nagomilanih problema (od oko 23 sata 19. novembra do 03 sata 21. novembra). Tada će vas moć intuicije voditi; to je imaginacija koja može pomoći.

Ovoga puta je i neizmerna vera u rešavanje starih poteškoća put koji vodi ka izlasku iz lavirinta! Iz vaše podsvesti se može osloboditi sve ono što vas muči: osećanja, strah... Snovi mogu biti košmarni i u njima se mogu pojaviti rešenja problema koja se dugo "vuku" i koja mogu doneti to da sve više tonete u stare probleme... Jupiter u Devici će kroz mudrost i znanje uticati na praktično rešavanje onoga što iz unutrašnjeg bića ukazuje na put ka rešenju naizgled nerazrešivih problema.

Ljubavni egipatski horoskop: drevni recept otkriva tajne zavođenja...

Mesec će u noćnim satima (od 20 do 22 sata) biti u kvadratu sa Saturnom u Strelcu i u tim satima dogodiće se suočavanje sa onim što nam se ponavlja već duže vreme! Ne prepuštajte se osećanju tuge, ne sažaljevajte sebe... Pokušajte da budete aktivni, svesni da je vreme da treba nešto da promenite i da preduzmete kako bi se oslobodili prošlosti i kako bi negativna osećanja prestala da vas vuku sve dublje i dublje ka dnu, nagomilavajući se i dalje u vašoj podsvesti. Treba biti uporan i imati jaku volju i želju za rešavanjem problema.

Rešenje problema može doći već oko 23 sata pa u sledećim satima, kada Mesec bude u konjukciji sa Neptunom i omogući bezuslovnu veru i ljubav - donese oslobođenje od tereta prošlosti (koje može nastupiti već 20. novembra oko podneva do 14:30 sati). Kada Mesec bude u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu dobro je započeti nešto što će doneiti pozitivne promene, regeneraciju nekog odnosa, preokret u vezi (jer će i Venera biti u kvadratu sa Plutonom u Jarcu tog dana).

Ako se ne prepuštate ljubomori i negativnim osećanjima i ne ulazite u konflikte koji mogu imati negativan ishod i budete spremni da menjate sebe (a time i nešto u nekom svom odnosu) onda to može dovesti do dobrih promena! Posebno je dobrio da tada u popodnevnim satima započenete neke nove navike jer one mogu da donesu poboljšanje kvaliteta života, veću trasformaciju.

Sunce je na kraju Škorpije i ciklus promena i transformacija pre njegovog ulaska u Strelca se intenzivno odvija. Merkur ulazi 20. novembra 2015. godine u noćnim satima u Strelca i unosi veću lakoću i vedrinu u komunikaciju i razmišljanje; to će takođe doprineti pronalasku izlaza, rešenja za ono što treba da se promeni ili dovede do kraja.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.