Da li ste spremni za period Vatrenog Tigra: kineski horoskop otkriva kakva nas karma prati do 6. marta 2019. godine

Mesečni kineski horoskop do 6. marta 2019. godine - evo šta nam donosi period Vatrenog Tigra u kombinaciji sa godinom zemljane Svinje!

Mesečni kineski horoskop - mesec vatrenog Tigra počeo je 5. februara i traje sve do 6. marta 2019. godine, piše Lovesensa.

Nedavno smo proslavili kinesku novu godinu i ušli u godinu Zemljane Svinje, a to donosi mir, opuštanje i stabilnost kakvu odavno nismo osetili. Mesec Tigra u savršenoj je harmoniji sa znakom Svinje, pa nas očekuje svetlija perspektiva i šansa za napredak na poslovnom planu.

111-kineski-horoskop

U narednom periodu shvatićete da nerviranje nije rešenje, već gubljenje vremena i da za svaki problem postoji više solucija do kojih je tako lako doći ako ostanemo prizemni. Ovog meseca bićete motivisani i planovi će se brže realizovati.

Jedina briga koju nam kombinacija Tigra i Svionje donose jesu finansije. Ne rizikujte i dva puta razmislite pre nego što novac potrošite ili uložite.

Energija Tigra donosi strast, ali i ljubaznost i skrivenu nežnost, pa je savršen period da se posvetite ljubavnom životu.

Kliknite na svoj znak i pročitajte kakva vas sudbina očekuje do 6. marta 2019. godine!

BIVO


PACOV


TIGAR


ZEC


ZMAJ


ZMIJA


KOZA


KONJ


MAJMUN


PAS


PETAO


SVINJA

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.