Da li ste spremni za mračnu energiju retrogradnog Merkura: upaljen je crveni astro alarm - evo šta nas očekuje (do 3. novembra)

Horoskop - približava nam se retrogradni Merkur! Evo šta možete da očekujete...

Približavmo se ulasku Merkura u Retrogradni hod, što znači da je vreme za crveni alarm. Kako će se ova planeta kretati i šta možemo da očekujemo u narednom periodu, u nastavku nam otkriva profesionalni astrolog, Nataša Panić.

Horoskop - očekuje nas teška energija u narednim danima: 6 planeta je u sukobu, a evo šta nam novo donosi sudbinaHoroskop - očekuje nas teška energija u narednim danima: 6 planeta je u sukobu, a evo šta nam novo donosi sudbinaNapeti aspekti, rizik i teška energija - mnoge stvari se bude u danima pred nama!

Merkur je već krenuo putem svoje senke, a to znači da će uskoro ući i u retrogradnost. Ušao je u znak Škorpiona, a uskoro ide u direktnu opoziciju sa Uranom. Jednostavno rečeno upaljen je crveni alarm. Nervoza i stres može ove sedmice da dominira u odnosima, u saobraćaju, u običnim razgovorima, u poslovnim pregovorima, napetost koja eskalira do kraja sedmice. U nama samima podeljenost. Da li postojimo samo mi i naše misli ili postoje i drugi, širi nivo informacija koje možemo dobijati iz okoline a kroz koje možemo postati svesniji, budnji, pitanje je. Ali ove sedmice kao da smo zatvoreni za te informacije i zatvoreni smo svojim malim egom za sve što predstavlja više nivoe.

Veliki mesečni horoskop za novembar 2020. godineVeliki mesečni horoskop za novembar 2020. godineMesečni horoskop za novembar - saznajte šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja! Evo koji datumi će vam doneti…

Dok traju napeti dani, do vikenda, utišajte se. Ne reagujte naglo, jer obe planete nose u sebi notu histerije i nervnih ispada. Ogorčenje i nerazumljivi stavovi ili odluke koje se donose iz ludosti, nelogičnosti, manije, rastrojenosti sve može da prouzrokuje u nama haotične dane i dešavanja. Ovih dana loša je intuicija, ne slušajte sebe ali ni druge, jer će elektiricitet negativnosti vrcati iz svih, a naročito iz nervoznih Merkurovskih tipova. Vrlo lako možemo da se posvađamo, da nekoga iskritikujemo, da imamo nervni napad koji je čak isforisan, čisto da se istresemo na nekog, a iz svega toga može da izađe i mnogo veći problem. Razmišljajte kako da prevaziđete provociranja. Ne samo drugih nego i samih sebe. Idu dani kad sami sebe nerviramo.

Izvor: Mogu ja to sama/ Astrolog: Nataša Panič

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.