Da li možete da promenite svoj HOROSKOPSKI ZNAK: astrolozi otkrivaju tajnu za promenu sudbine

Da li može da se promeni horoskopski znak - ovo je tajna!

Čini se kao da dišete u istom ritmu, i kao da ste spremni da se na mkega oslanjate do kraja života. Spremni za to ili ne, moraćemo da podelimo sa vama mišljenje stručnih astrologa koji tvrde – da se horoskopski znak tokom života MOŽE promeniti.

Pre nego što krenete da razmišljate kako je vaš kompletan život bio jedna velika laž i kako ste u pogrešnom smeru vođeni, zastanite i duboko udahnite. Nije sve bila laž, odnosno dobar deo nije. Evo o čemu se radi.

Postoje dve glavne astrološke karte koje određuju ko ste i šta se događa u vašem životu. Ukoliko vas zanima astrologija i smatrate da u svemu tome ima neke istine, verovatno ste već videli svoju natalnu kartu. Ta karta određena je datumom, vremenom i mestom vašeg rođenja. Kada proveravate šta vam danas horoskop poručuje, on se zasniva na vašoj natalnoj karti.

Test koji otkriva vašu PROŠLOST i BUDUĆNOST: odgovorite na 8 pitanja i otkrijte nešto više o svom životuTest koji otkriva vašu PROŠLOST i BUDUĆNOST: odgovorite na 8 pitanja i otkrijte nešto više o svom životuUradite test ličnosti koji otkriva vašu prošlost i budućnost - iskreno odgovorite na 8 pitanja!

Ali, to je samo polovina priče. Druga polovina je vaša napredna karta. Zamislite svoju matičnu natalnu kartu kao astorloški snimak trenutka kada ste se rodili, a svoj napredni grafikon kao mapu puta za razumevanje kako vaše evoluirajuće JA trenutno deluje u sprezi sa vašim okruženjem.

DA LI TO ZNAČI DA SE NAŠ ZNAK U HOROSKOPU MENJA SVAKE GODINE?

Ne, zapravo pre će biti da se menja svakih 30 godina. Svaki znak u sebi sadrži 30 stepeni, a Sunce se godišnje pomeri za svega jedan stepen, što znači da vašem znaku u Zodijaku treba oko 30 godina da bi se promenio. Iako biste mogli biti u iskušenju da svoju "promenu horoskopskog znaka" optužite za izvesna dešavanja u svom životu, nije sve tako jednostavno. Godina u kojoj se vaš napredni Sunčev znak menja zavisi od tačnog dana kada ste rođeni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.