Cvetni zodijak za romantičare: koji cvet je tajna ljubav vašeg znaka

Škorpije vole vatrenonarandžaste bukete, dok će se Device obradovati prefinjenim cvetovima bele boje...

"Cveće uvek odobrovolji narod i usreći ih, ono je sunčev zrak, hrana, i lek za dušu", rekao je američki botaničar Luter Burbank.

Ovan

Osobi rođenoj u ovom znaku pošaljite vatreni buket. Nestašan, razbarušeni stil, smišljeno haotičan, najviše odgovara buktanju životnog žara ove strastvene i snažne naravi.

Bik

Kao dionizijski znak, on voli samo najkvalitetnije i najbolje. Cveće obožava jer ono unosi mir i sreću. Boca dobrog vina i elegantna cvetna linija biće pravi pogodak.

Blizanci

Rođeni u ovom znaku veruju u ljubav široko i duboko, uživaju u cvetnoj igri i prenose ljubav na druge. Aranžman od ružičastog cveća imaće oblik njihove ljubavi.

Rak

Osoba rođena u ovom znaku je senzibilna i stidljiva, voli romantičan stil. Obradujte je frezijama, lalama i ružicama u pastelnim tonovima ili maštovitim buketom u nijansama ljubičaste.

Lav

Simboli moći, vlasti, sunca i zlata kod njega su dominantni. Lav voli svetlucavo i glamurozno, a posebno voli da prima poklone. Darujte mu najlepši, pompezan cvetni aranžman, u koji ćete vešto ušuškati poklon.

Devica

Ona voli prefinjeno, elegantno, svedeno i odmereno. Buket treba da bude skladno aranžiran i bez kontrastnih boja. Nas predlog je aranžman u belim i šampanj tonovima i u unikatnoj posudi.

cvetni_zodijak_za_romanticare_koji_cvet_je_tajna_ljubav_vaseg_znaka_2

Vaga

Rođenima u ovom znaku dopašće se lepršavi, neobavezni stil, ali i uređen cvetni aranžman nežnih tonova. Esteta u duši, zapaziće da su cveće, ljubav i lepota skladno aranžirani, baš kao i u njenom životu.

Škorpija

Do strasne prirode jedne Škorpije doći ćete preko specijalno dizajniranog buketa, koji će preslikati njena burna i snažna osećanja, i to u vatrenoj narandžastoj boji.

Strelac

Aranžman pun zanosa i prefinjenog stila odgovara ovom najživahnijem i najvedrijem od svih znakova. Strelcu pošaljite buket sa strelom i porukom u njoj, koja će zagolicati njegovu maštu.

Jarac

Elegantno, možda hladno i suzdržano, ali i veoma emotivno. Osobi rođenoj u ovom znaku dopašće se cvetni aranžman s detaljima iz prirode u vidu kamenja, savijenih grana i plodova.

Vodolija

Osoba rođena pod ovim znakom uvek ide ispred svog vremena. Poklonite joj neobičan i jedinstven aranžman od belog cveća, smešten u originalnu, ekstravagantu posudu. Obavezan je i neki zanimljiv detalj.

Ribe

Romantične i ranjive, poetične i muzikalne, ribe će se najviše obradovati mirišljavom cvetnom aranžmanu u pastelnim tonovima, ružičastim ili boje breskve, s dodatkom čipke, organdina ili perlica.

Izvor: Lisa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.