Cvetni pun Mesec - ova 3 horoskopska znaka treba da se čuvaju: evo koga srce upozorava na rizičan period (od 7. maja)

Pun Cvetni Mesec u svom najvećem sjaju i sa najmoćnijom energijom pojaviće se na nebu 7. maja, a evo koje znakove očekuje otežavajući period života!

Pun Mesec ima neverovatnu intezivnu energiju! To je period u kojem Sunce i Mesec formiraju tačnu opoziciju, osvetljavajući vaše tajne i gurajući vas bliže ka krajnjoj istini.

Pun Cvetni Mesec u maju 2020. godine otkriva veliku istinu - mnoge tajne izlaze na videlo i donose suočavanje sa rizičnim situacijama, piše Lovesensa.

Koliko god vam Mesečeva energija donosi mračne tajne i otkrivanje rizičnih poglavlja života, ona će vam doneti i veliku snagu i pokazati nove puteve života kojim treba da krenete.

Meditacija za vreme punog Meseca: kako da vam možna mesečeva svetlost ispuni želju za budućnostMeditacija za vreme punog Meseca: kako da vam možna mesečeva svetlost ispuni želju za budućnostMeditiranje tokom punog Meseca moćan je način da se iskoristi velika energetska snaga mesečeve svetlosti.

Cvetni Mesec u Škorpiji povezan je sa transformacijom i razotkrivanjem u kojoj nas očekuje puno bola. Ali, ova bol jača srce i dušu, kreira od vas borca koji ima neverovatnu snagu da se izbori sa životnim olujama. Pun Mesec je simbol kraja - očekuju nas brojni i teški završeci, ali svaki od njih donosi nova vredna saznanja i otvara vrata pozitivnih promena. Na primer, moguć je raskid emotivne veze, ali na kraju ćete shvatiti da vam je taj odnos ukupno doneo više bola nego njegov završetak. Cvetni Mesec nas ubrzano izbacuje iz zone komfora i čini da se transformišu delovi života u kojima su promene neophodne.

Pun Cvetni Mesec u svom najvećem sjaju i sa najmoćnijom energijom pojaviće se na nebu 7. maja, a evo koje znakove očekuje otežavajući period života:

Ovan - zbogom moja negativnosti

Sve veze koje su vam nekada značile, a sada vam donose negativnu i toksičnu energiju, počinjete da prekidate i otpuštate. Ovakve veze nije lako završiti - još uvek osećate povezanost ili imate naviku da budu prisutne u vašem životu, ali pun Mesec ne dozvoljava da patite. Ako u ovom periodu napustite sve što vam više ne donosi dobro, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili posao, svemir će vas za to vredno nagraditi. Pun Mesec u vama budi hrabrost, a Univerzum pomaže hrabrim dušama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.