Ako često viđate iste brojeve, svemir vas na nešto upozorava: saznajte kako numerologija može da vam promeni život

Numerologija je drevna praksa u kojoj brojevi igraju važnu ulogu u vidu životnih putokaza.

Kada prihvatimo da slučajnosti ne postoje otvaramo se čitavom univerzumu istraživanja i mogućnosti koje nas vode kroz život. Često nam se dešava da nam brojevi nešto govore, ali ne obraćamo pažnju.

Ako primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čuloAko primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čuloAko osetite neki od ovih znakova, poruka je uvek ista – stani i slušaj. Evo na koje znakove intuicije treba da obratite pažnju!

Pogledaćemo na sat i videćemo iste brojeve, pa će nas oni pratiti i na registarskim tablicama tokom šetnje po gradu. Numerologija je drevna praksa u kojoj svaki broj ima svoje značenje i vibraciju.

Može označavati fazu u kojoj se nalazimo na svom duhovnom putovanju. Ponavljanje određenih brojeva nam saopštava da je možda vreme da se fokusiramo na određeni aspekt svog života.

Ako neko misli na vas, Univerzum šalje ova 3 znaka: kako da znate da li nekome nedostajeteAko neko misli na vas, Univerzum šalje ova 3 znaka: kako da znate da li nekome nedostajeteKada neko ne može da vas izbaci iz misli javljaju se sledeća osećanja...

Svaka kultura ima svoja tumačenja brojeva, tako da kineska numerologija nije ista kao i ona iz kabalističkih učenja. Na vašoj je intuiciji da vas odvede do tumačenja koje će vam poslužiti. Brojevi mogu biti korisni putokazi, tako da ih nemojte zanemarivati.

Izvor: Lovesensa

Jelena Lonić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.