Bika očekuje neverovatan napredak, a Blizance bolja finansijska situacija: evo šta nam otkriva mesečni horoskop za februar 2019. godine

Mesečni horoskop za posao i finansije - evo šta će se promeniti u februaru 2019. godine!

Mesečni horoskop za februar - saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje na polju karijere i finansija!

OVAN

U karijeri možete ostvariti napredak, ako nađete motivaciju i gradite vaše samopouzdanje polako. Moraćete neke stvari promeniti, a manje promene tu i tamo neće škoditi. Ukazače vam se nove prilike za razvoj poslova. Saturn vam donosi prepreke i želi vas naučiti strpljenju i samodisciplini. Od vas se traži puno rada i nemojte odustati onda kada stvari postanu teške, jer vas nakon kiše čeka sunce. Merkur vam olakšava komunikaciju do 10. februara, iskoristite taj povoljan period za nove pregovore i nova poznanstva. Ovo je povoljan period za studente. Vaš trud biće nagrađen. Kroz poslovna putovanja očekujte dobit. Finansijska situacija ne bi trebala biti problematična, zato što ćete ovaj mesec više zarađivati uz povoljan razvoj poslova. Podržava vas Venera (vlada 2. kućom Ovna), a kasnije i Mars, vladar Ovna. Tada ćete lakše ideje pretvoriti u stvarnost. Pun mesec u Devici 19. februara 2019. godine podstaknuti će vas da svoju pažnju usmjerite na Finansije i priljev novca. Iskoristite taj period, rasteretite se, završite projekte koji nisu profitabilni i posvetite se onima koji jesu. Neki će poželeti da daju otkaz. Savetujemo da ništa ne poduzimate ako nemate plan B.

Verni prijatelji, optimistični i vatreni ljubavnici: evo šta niste znali o rođenima u znaku OvnaVerni prijatelji, optimistični i vatreni ljubavnici: evo šta niste znali o rođenima u znaku Ovna16 principa kojih se pridržava svaki Ovan...

BIK

Mlad Mesec 4. februara 2019. godine je značajan događaj za vas. Događa se u vašoj kući karijere, postignuća i društveno-profesionalnog ugleda. To je vreme za nove poslovne planove, za dugoročne projekte za vašu karijeru i za razradu novih strategija. Usudite se delovati, odlučite se za akciju, pokrenite se! Neke stvari doći će na svoje mesto bez previše uloženog truda. Jedino se treba koncentrisati na planirane projekte za postizanje boljih rezultata. Tu i tamo mogli biste se uleniti, ali to su retki trenuci zato što je vaš moto naporan rad i odlučnost, a ne odustajanje i zato ćete prihvatiti nove poslovne izazove. Uz pomoć drugih ostvarujete napredak u poslu. Porodica i prijatelji pružaće vam podršku. Finansijska situacija je bolja ovaj mesec. Razmislite o štednji i mogućnostima ulaganjima koja vam mogu doneti dobit. Kraj meseca je povoljan za studente, dok će dani pred kraj meseca toga biti naporni, bez očekivanih rezultata. Nemojte odustajati, nego zapnite još više! Putovanje u inostranstvo zbog višeg obrazovanja donosi dobit i razmenu informacija.

BLIZANCI

Tokom februara 2019. godine mogli biste doći do naglog preokreta u karijeri, ako vas nove stvari dovoljno privuku i nadjača želja da im se više posvetite. Sami ćete težiti tome da istražite možete li svoje veštine prImjeniti na druga područja u karijeri. Planete će vam pomoći da osvežite svoje znanje i steknete novo, te primenite na posao. Spremni ste na rizik koji vas može pogurati napred. Imate dobre izglede za ostvarenje dugo željenog uspeha. Ukoliko imate određenih poteškoća na poslu, sada je pravo vreme da im se posvetite, da nađete rešenja i da poboljšate poslovne odnose. Budući da ćete ovaj mesec naporno raditi i finansijska situacija će biti dobra, a imaćete i podršku zvezda. U zadnjoj dekadi meseca budite oprezni kako ne biste sve uništili zbog stava - sve znam i netolerancije. Zbog toga biste mogli ostati bez podrške važnih osoba ili biste mogli napraviti nepopravljive greške. Studenti će morati nešto poduzeti i promeniti stav koji imaju prema obrazovanju, posebno ako su se ulenili, jer jedino trud i rad donose rezultate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.