BIK - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za Bika - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

Godišnji horoskop za Bika za 2020. godinu!

Bik je uglavnom srdačan i ljubazan. Oni duboko brinu o drugim ljudima, ali isto tako brinu o njihovom napredovanju. Bikovi će naporno raditi da bi ostvarili svoje ciljeve, i ostvariće ih jer su izuzetno ambiciozni ljudi. Ponead mogu postati posebno ljubomorni i tvrdoglavi, ali ko to nije imalo ljubomoran i tvrdoglav, svi su na svoj način. Ove osobine Bika pomoći će u oblikovanju promena koje će napraviti tokom ove godine. Prema vašem horoskopu za 2020. ovo je još jedna godina izgradnje za vas, gde vaši napori koje ulažete pokazuju solidne i vidljive efekte u vašem životu. Kako godina ide dalje, možete da se osvrnete i tačno vidite koliko je toga sagrađeno u vašem životu.

OVAN - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINUOVAN - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINUVeliki godišnji horoskop za Ovna- astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

Krajem marta do početka maja unesite puno dodatne energije u vaše neposredno okruženje, jer Mars brzo napreduje dovodeći svrhu i energiju vašim ciljevima. Iskoristite ovaj period tako što ćete gledati napred koristeći mogućnosti koje vam se budu pružile. Zvezde vas i dalje ohrabruju, posebno u području posla i karijere i nemojte biti toliko utvrđeni u svojim načinima i namerama da vam prođe nešto vredno i korisno samo zato što odbijate da se pokrenete.

Vaše bi se finansije mogle značajno poboljšati u 2020. godini. Možda ćete se osećati mnogo stabilnije i sigurnije u oblasti finansija i novca. Neko veliko povećanje nije verovatno, ali primena discipline u oblastima rada sa više organizovanim i razvijenijim planom će rezultovati finansijskom sigurnošću i stabilnošću.

Rešavanje nekog dugoročnog duga na ovaj način biće moguće ove godine, kao i moguće je restrukturiranje novčanih pitanja. Ono što ste započeli još 2005. godine oko štednje i sigurnosti nastaviće se i ove i postaće još lakše.

Oko vremena pomračenja Meseca u proleće možda ćete naići na neke poteškoće u oblastima vašeg rada i karijere. Imaćete koristi od promene svoje svakodnevne rutine, ali vi želite da se borite protiv nje. Ne borite se protiv toga, to će biti dobro za dugoročne promene. Otkrićete da imate puno energije i uživaćete u većoj količini uspeha nego prethodnih godina.

Proleće vam donosi promene. To će vam dobro doći jer prošlost nije baš bila konstruktivna. Nešto poput hobija ili honorarnog posla moglo bi se pojaviti kao značajan izvor zarade ako spojite svoju strast, interesovanje, veštine i vreme da tome date značajnije mesto u vašem životu.

Možda ćete uočiti da će vam želja tokom letnjih meseci biti promena posla u nešto što će za vas biti mnogo uzbudljivije. To se može dogoditi iznenada i vi ćete jednostavno želeti da se zaštitite od sopstvenih impulsivnih odluka.

Iako možda ne želite da razmišljate o prošloj godini, sigurno će ona uticati na vaše finansije ove godine. Pokušajte da popravite štetu koju ste napravili prošle godine pre nego što budete morali da popravljate stvari ove godine, posebno tokom retrogradnog Merkura u 2020. godini, a to će biti:

  • 18. Februar 2020. (Vodolija) – 9. Mart 2020. (Ribe)
  • 19. Jun 2020. (Blizanci) – 11. Juli 2020. (Rak)
  • 16. Oktobar 2020. (Vaga) – 2. Novembar 2020. (Škorpija)

LJUBAV

U 2020. godini zvezde govore da će se vaš ljubavni život ove godine stabilizovati. Naći ćete harmoniju i sa sobom kao i sa partnerom u ovoj godini. Ova godina je pravo vreme da saznate šta god želite od svog odnosa. Iako se možda ne osećate ugodno vi unosite promene u vaš odnos, ali to će vam pomoći na duži rok. Ove će godine će biti više manjih suptilnijih promena nego onih velikih. Ako ste sami i niste u vezi, možda je ovo pravo vreme da poradite malo na vašim romantičnim veštinama. Imati šarmantan stav i prijatno raspoloženje može vas odvesti daleko.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.