BIK, DEVICA, JARAC: zašto su ovi znaci Zodijaka posebni i koja je njihova najveća moć

Evo po čemu su konkretno posebni zemljani znakovi Zodijaka - Bik, Devica i Strelac.

Zemljane znake Zodijaka odlikuje prizemnost, visoka inteligencija, moć opažanja i duboke analize, piše Lovesensa.

Evo po čemu su konkretno posebni zemljani znakovi Zodijaka - Bik, Devica i Strelac.

Bik

Strpljenje i senzibilitet!

Bikove odlikuje velika hrabrost, ali i pouzdanost zbog koje su često najbolji prijatelji i autoriteti koje treba pratiti. Oni su sjajne vođe, vrlo su posvećeni poslu. Sa druge strane, veliki su hedonisti i vole da uživaju u životu. Njihova iskrenost je njihova najveća snaga, a posvećenost zadacima sjajan primer discipline i odgovornosti koaj ih vodi do uspeha. Bikovi se posvećuju stvarima koje im znače i ne dozvoljavaju da ih okolnosti ometu na putu samosotvarenja.

3 arhetipske osobe koje treba da pronađete u životu: ako još niste, Univerzum će ih poslati kad dođe pravo vreme!3 arhetipske osobe koje treba da pronađete u životu: ako još niste, Univerzum će ih poslati kad dođe pravo vreme!Sledeće tri osobe veoma je važno da pronađete u životu - bez njih naše putovanje na ovoj planeti nije potpuno.

Devica

Moć za opažanje detalja i analiza

Device imaju veliku moć kontrole, kako sebe, tako i ljudi u okruženju. Iako to ponekad može biti njihova mana, u svetu poslovanja, kontrola je njihova prednost. Znaju kako da savladaju prepreke i svaki svoj problem dobro analiziraju. Imaju i razvijenu moć empatije, paze jedni na druge i pokušavaju svoje znanje da prenesu. Nemaju problem sa autoritetima, ali vole da dobiju šansu i iskažu svoje ideje.

Strelac

Optimizam je njihova najveća snaga!

Strelčevi su neverovatno šarmantni, zabavni i komunikativni. Njihov sloodan duh i jedinstvena iskra optimizma čini da zaista budu poseban znak Zodijaka. U svet mračnih problema unose boje i to je njihova prednost - u svakom trenutku neguju pozitivan stav.

Anđeli pomažu pri izboru partnera: 5 najčešćih pogrešnih uverenja o srodnim dušamaAnđeli pomažu pri izboru partnera: 5 najčešćih pogrešnih uverenja o srodnim dušamaHoće li srodne duše uspeti u ovoj misiji, zavisi kako od Univerzuma i plana koji je spremljen za njih, tako i od samih osoba i…

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.