Avanture na vidiku: nedeljni horoskop za period od 9. do 16. marta 2015. godine

Nedelja koja je pred nama će biti dinamična, puna akcije, borbe... Sve pršti od energije, od volje da se napravi što više!

Efikasnost i praktičnost najbolje opisuju dane koji nam slede. Puno truda, rada i zalaganja uložićemo u svakodnevne obaveze, a univerzum će snagu i upornost blagosloviti entuzijazmom, optimizmom i verom.

Uz to, neki će zasigurno dobiti priliku i za konkretnije blagoslove - protekciju neke važne osobe, značajnu pohvalu, prepoznavanje autoriteta, pa do konkretnih novčanih nagrada. Sve predispozicije za uspešnu nedelju su tu.

U obavljanju dosadnih svakodnevnih poslova imamo tendenciju da menjamo ritam, raspored, preskačemo ili uvodimo neke zadatke ili obaveze. Nemojte se iznenaditi ako vam "dune" da usisavate stan usred noći jer, eto, ne možete da spavate.

Veza tela i astrološkog znaka: horoskop pokazuje koje energije najviše utiču na vaše zdravlje...

Ako sami od sebe ne učinite nekakvu promenu, napravite neki izuzetak ili ne okrenete nešto naglavačke, bez brige, univerzum će se potruditi da dinamika svakodnevice postane što nepravilnija i neposlušnija. Važno je nemilice trošiti energiju koje će ove nedelje biti napretek. U suprotnom, ona se pretvara u svoju negativnost i lako postaje rušilačka sila koja može doneti konkretnu štetu.

Ove nedelje se možemo posvetiti započinjanju projekata, otvaranju firme ili barem ideji da je krajnje vreme za samostalnu i nezavisnu budućnost u kojoj nema napornih šefova. Preporuka svima koji su zagledani u budućnost, ali s jasnom slikom šta bi i kako bi - ovo je pravo vreme za prvi korak, odlučno i hrabro. Niko ne garantuje kakav će ishod biti, ali u tome i jeste poenta trenutnog aspekta na nebu. Snaga i hrabrost bodre ideju i viziju.

Svatko od nas treba da napravi neku promenu, zakoračiti u nešto nedovoljno poznato i istraženo. Sigurno je da nećemo svi ispuniti visoka očekivanja trenutnih nebeskih aspekata, no možemo začiniti svakodnevicu, "remiksovati" rutinu, napraviti barem mali korak prema boljoj budućnosti, neku svoju mini revoluciju. U novinama ćemo čitati o nekim malo većim poduhvatima, akcijama, preokretima, neočekivanim manevrima, šokovima.

Mars, Uran i Venera su u sekstilu s Merkurom, koji je ionako u brzoj i munjevitoj Vodoliji pa svakodnevne stvari idu brzo, posebno sve u vezi s dokumentima, računima, transakcijama, prometom, tehničkim sitnicama, prevoznim sredstvima, parking mestima... Dakle, sve što morate, obavite ovih dana dok Merkur nije promenio znak i zaplivao u Ribe, sa kojima mu praktičnost, brzina i snalažljivost nisu jača strana.

Kako da iskoristite okean isceljujuće energije: za fizičko, mentalno, emotivno i duhovno isceljenje...

Na ljubavnom planu i dalje je strastveno, poletno, energično, napeto, borbeno. Devojke su često u ovakvim razdobljima odlučne, samostalne, stroge, zahtevne, drske, a ako treba i bezobrazne. Mladići su puni zanosa i energije, spremni za prvi korak i akciju, ali ono što je sigurno jeste to da nijedan potez neće rezultirati planiranim ishodom.

Momci preduzimaju neočekivane korake, a u pozadini svega krije se velika želja za promenom, praćena svojeglavošću i hirovitošću. Očekujemo neočekivano. Slobodnima sledeći dani mogu doneti nove ljubavne početke, a onima u vezama ovo razdoblje može biti uzbudljivo i napeto, prepuno probuđenih strasti i želja - svojevrsn osveženje odnosa.

Avanture su na vidiku, kao i prošle nedelje, samo što u sledećih sedam dana muškarci kreću u akciju! Budući da je dosta toga u iznenađujućem i neočekivanom tonu, onda vam je jasno da morate biti spremni na sve...

Izvor: Krunoslav Balen Zlatunić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.