Astroprognoze za poslednji vikend januara 2016. godine: ljubav je sada svuda moguća

Što više verujete u ljubav i pokazujete stvarne dokaze ljubavi, to ćete više uživati.

Poslednji januarski vikend 2016. godine  biće drugačiji i za mnoge lep jer započinje sa Mesecom u Vagi i Venerom u Jarcu u sekstilu sa Neptunom. Ukoliko ste spremni da provodite vreme sa drugima, da se družite, susrećete, sastajete sa drugima i pri tome budete ljubazni, prijatni, taktični prema drugima, to će vam se vratiti kroz zadovoljstva, ili romantična dešavanja. Ljubav je sada moguća. Ona se pojavljuje suptilno, ali istinski, kroz vidljive dokaze pažnje i ljubavi, davanja i dobijanja. Senzualnost je pojačana, a u nedelju i strasti.

Što više verujete u ljubav i pokazujete stvarne dokaze ljubavi, to ćete više uživati. Ko ne uživa u ljubavi, moći će u nekim drugim zadovoljstvima, nečemu što čini stvarnost lepšom. Povoljno je vreme i za stvaralaštvo, ili za ulepšavanje stvarnosti u svakodnevnici.

Šta astrološka frekvencija sata rođenja govori o vama

Petak je povoljan dan za nove početke, već u prepodnevnim satima kada je Mesec u trigonu sa Suncem u Vodoliji. Ovo vam je omogućilo da dan započnete u skladnim odnosima, te ako ste učestvovali u nekim grupnim aktivnostima, primetićete veći osećaj zajedništva i sklada, posebno ako su vezani za umetnost, lepotu, stvaralaštvo ili javnost.

Mesec u Vagi se ima potrebu za skladom i harmonijom i što ga više imamo to ćemo se bolje osećati. To će se povoljno odraziti i na odnose sa drugima. Naročito, ako započnete večeras od 16 do 20 časova neku novu vezu, jer je tada Mesec u sekstilu sa Saturnom, a Venera u Jarcu,u sekstilu sa Neptunom, te bi ona mogla potrajati. Budite spremni da izađete, krećete se ili razmenjujete nešto sa drugima, jer vam to može doneti ostvarenje nekih želja. Samo je važno da se ne prepuštate strahu, i tada ćete biti u stanju da budete uspešni u onome što započnete.

Velike promene u komunikaciji donosi Merkur u konjukciji sa Plutonom. Snaga misli i reči je sada velika i zaista neko može na vas ostaviti jak utisak, ili vas ubediti u nešto. Mogući su preokreti i veće promene u odnosima sa drugima. Ovo je odlično vreme da odbacite negativne misli ili totalno promenite neku vezu i odnos sa drugima.Mesec u Vagi će biti 30. januara, u periodu od 00 do 04 časova, naći će se u izazovnim aspektima u kvadratu sa Merkurom i Plutonom najpre oko ponoći, a onda u periodu 2 izjutra do 4 časova u opoziciji sa Uranom u Ovnu.

Tada je moguć nesklad u odnosima, nerazumevanje, nedostatak taktičnosti. Nesporazumi i konflikti iz toga mogu biti veoma neprijatni, ukoliko insistirate na nečemu, posebno što je i Merkur u konjukciji sa Plutonom i kvadratu sa Uranom u Ovnu. Pazite da ne dođe i do prekida neke veze, ako ne popustite i niste spremni na kompromis u ovo vreme.

Astrološka karta vašeg tela: slabe tačke i saveti za ravnotežu

Tokom dana Mesec u Vagi neće praviti nepovoljne tranzite, tako da možete da uživate u dobrom raspoloženju i zadovoljstvima koje donosi Venera u sekstilu sa Neptunom.Mars je već od ovog vikenda u sekstilu sa Merkurom i Plutonom u Jarcu, što će se posebno osetiti 31 januara. Tada se reči mogu pretvoriti u dela.

Upornost i izdržljivost su veće i mogu doprineti da ostvarite mnogo stvari. Energija je veća, kao i seksualna energija koja je takođe veoma izražena, jer je Mars u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu. Ovo će se osetiti i u nedelji koja sledi posle vikenda. Pojačane strasti i želje doneće i Mesec u Škorpiji 31. januara.

U nedelju, 31. januara dobro bi bilo da budete aktivni, jer ćete se tako najbolje osećati i lakše možete da menjate svoje raspoloženje. Najpovoljnije vreme će biti između devet časova uveče i ponoći kada će Mesec biti u sekstilu sa Venerom u Jarcu i trigonu sa Neptunom. Moguće jake ljubavne želje i strasti, koje će sjediniti voljene. Sve će biti praćeno dubokim emocijama. Intuicija je pojačana, te ćemo se bolje razumeti bez mnogo reči, vođeni emocijama i jakim željama.
Uživajte u vikendu!

astroprognoze_za_poslednji_vikend_januara_2016_godine_ljubav_je_sada_svuda_moguca1

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.