Astrolozi otkrivaju vaše najdublje želje: šta donosi Riblji Mesec

Ponekad je najlepše kada smo sami sa svojim mislima, kada smo jedini gost svoje mašte. Ili je to Mesec u Ribama?

Od 4. do 6. aprila 2016. godine Mesec u konjukciji sa Neptunom i Venera na poslednjem stepenu Riba.

Kako ste danas? Mesec se protekle noći iz znaka Vodolije tiho ušunjao u znak Riba, pa niste ni primetili da smo svi na kolektivnom planu od "ludog vodolijskog Meseca'', glave u oblacima, potrebe za humanošću i interakcijom u većim socijalnim grupama, potpali pod uticaj pospanog, pomalo povučenog i preplašenog, "ribljeg Meseca''. Ali ne brinite... ponekad je najlepše kada ste sami sa svojim mislima, kada ste jedini gost i zarobljenik svoje mašte.

Mesec se odvojio od Neptuna u znaku Riba i nastavlja svoj put prema Hironu i Ketu-u. Neptun i Mesec zajedno daju žive snove, "zaglavljenost" između jave i sna, lutanje, beg u prošlost. Deja vu? Takođe Mesec i Neptun. Osećate nečije prisustvo, nečiji energetski pečat, vidite tuđi odraz u ogledalu, iako je ta osoba daleko od Vas? To su Vas opet dotakli Mesec i Neptun, uz dašak Ketua.

Astro najave strasti i ljubavi: šta će sve vaš horoskopski znak uraditi u aprilu 2016. godine...

Pokušajte se setiti šta ste sanjali protekle noći. Zatvorite oči na trenutak i udišite vetar. Pokušajte da ponovo osetite, vidite, čujete ili okusite taj san. Proživite ga još jednom unutar svog uma i sigurno ćete ga proživeti još jednom na javi, jer sa Neptunom sve mora da se desi TRI puta.

Mesec u Ribama takođe predstavlja sanjarenje o dalekim, nepoznatim krajevima, želju da posetite Indoneziju ili Novi Zeland, da se okupate u reci Gang ili da posetite neku usamljenu katedralu u brdima Portugala. Dok je Mesec u Ribama jednostavno želite da se opustite, prepustite i nestanete u toj magiji, daleko od svih, samo vi i vaš odraz u kristalno čistoj vodi nekog tropskog mora.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.