Astrolozi najavljuju redak fenomen: evo šta će nam doneti susret velikog zemljanog i velikog vatrenog trigona

Ovaj redak tranzit omogućava promene vezane i za posao i zdravlje, a može doneti i velike povoljne promene u odnosima sa drugima...

Od 13. do 17. aprila 2016. godine - veliki zemljani trigon, na dan 15. aprila 2016. godine - veliki vatreni trigon.

Merkur u Biku ovih dana praviće trigon sa Jupiterom retrogradnim u Devici i Plutonom u Jarcu, što će svima, a naročito zemljanim znacima, Biku, Devicama i Jarčevima, omogućiti da neke svoje ideje, planove, otpočnu da ostvaruju.

Naravno da će ovaj zemljani trigon osetiti i mnogi drugi znaci, osobe koje imaju podznak u Blizancima, Devici, Škorpiji. Kontakti i dogovori mogu biti značajni - u vezi sa poslovnim i finansijskim poduhvatima i transakcijama koje menjaju stvarnost. Ovaj redak tranzit omogućava promene vezane i za posao i zdravlje, a može doneti i velike promene u odnosima sa drugima, zavisno od toga koje kuće u natalu su obuhvaćene ovim velikim trigonom. Prodaja ili kupovina nečeg što može doneti i značajnu količinu novca je za neke itekako moguća.

Horoskop ljubavi: šta vašem znaku donosi Venera pod uticajem Neptuna i Marsa (ASTRO PROGNOZE)...

Mentalna energija je velika i može da se stvaralački koristi, posebno 13. aprila 2016. godine dana kada je i povoljan lunarni dan, kada je velika energija prisutna. Reči koje su danas izgovorene imaju mnogostruko pojačano delovanje, te je važno šta i kako govorite i o čemu razmišljate. Afirmacije, poruke koje sadrže vaše misli lakše se ostvaruju. Izbegavajte da nepromišljeno nešto izjavite, jer danas i na izgled besmislene izjave imaju veće delovanje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.