Astrološki uticaj ravnodnevice će ove jeseni biti dvostruko jači: šta donosi moćna energija Vage (23. septembar 2018. godine)

Sa novim godišnjim dobom stiže i nova energija - iskoristite je za najjače promene.

Druga godišnja ravnodnevica dogodiće se u nedelju (25. septembar 2018.godine) čime će započeti jesen na severnoj polulopti. U astronomiji, ravnodnevica je pojam koji označava trenutak kada Sunce preseca nebeski ekvator. Sa astrološkog aspekta, ravnodnevica je značajna prekretnica koja označava sredinu astrološke godine. Tačnije, tada se Sunce nalazi na polovini svog puta kroz 12 različitih konstelacija.

Sunčev ulazak u znak Vage znači da je vreme za harmoniju. Trebalo bi da se okrenete ka drugim ljudima i razmislite na koji način da ostvarite zdrav odnos sa partnerima i prijateljima. Energija Vage se sastoji od balansa između sopstvenih želja i potreba i uzimanja u obzir šta je to što je potrebno drugima. Sada ćete takav balans i vi uspeti da ostvarite, i to na svim životnim poljima.

Horoskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godina otkriva šta nas čeka na polju ljubavi, finansija i duhovnog razvoja!

Smena godišnjih doba donosi i promenu jačine i smera energije. Na severnoj polulopti, energija počinje da se kreće ka unutrašnjosti, te ćete biti ohrabreni da otpustite sve ono što vam više ne čini dobro.

Uticaj jesenje ravnodnevice će ove godine biti naročito jak zbog asteroida Chiron koji je u astrologiji poznat kao isceljiteljski. Chiron je posebno aktivan u ovo doba godine što znači da je trenutak idealan da iscelite svoju dušu i telo. Udružite ovaj aspekat sa energijom koju nosi Vaga, a tiče se partnerstva, spajanja sa drugima i otvaranjem svog srca.

23. septembar je dan kada treba da konačno pređete most između svog ega i višeg dela ličnosti kao i da osetite unutrašnju snagu i ljubav koja će neizbežno doći kada budete Jedno. Uz energiju koje donosi ulazak Sunca u znak Vage i uticaj moćnog asteroida Chiron, naredni dani biće odlični za samoisceljenje i rad na svojoj unutrašnjosti. Lujza Hej preporučuje da zamenite negativna uverenja pozitivnim afirmacijama.

Na OVOM linku pronađite najbolju meditaciju za pozitivan stav.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.