Astro saveti za novembar 2015. godine: evo kako da razumete Saturna

Ovog meseca na nebu će biti kvadrat Neptuna i Satruna, mađioničara i učitelja. Biće zanimljivo... evo i zašto!

Neptunov posao je iluzija, to je njegova funkcija. I on nam zapravo treba, jer bez njega nema umetnosti, nema glamura i nema čarolije života. Nema ni čokolade!

Živeti samo Saturn značilo bi živeti život posvećen radu, svladavanju, gradnji, ograničenjima, nezadovoljstvu. Post i nemrs života. Propovednik Saturn, učitelj, ovog meseca pravi tačan napeti kvadrat s Neptunom. Saturn voli da pokazivati gde ste greškom pošli.

Voli da proverava stanje stvari. Stvarnost, to je njegov đir. Nekima od nas će ovo biti provera stvarnosti koju je ispleo Neptun, a za mnoge - buđenje. Bez zabune.

Veliki jesenji horoskop za 2015. godinu...

Ne možemo kriviti ni Saturn ni Neptun. Iluzije su naše, a i realnost koju će Saturn proveriti je - naša. Čovek je sam kreator svog života. Stvarnost koja dolazi, dolazi iz dubine nas samih. Važno je ne ignorisati Saturn i njegovu manifestaciju, ali pritom ne izgubiti veru, ne odustati od snova, romantike.

Važno je ne odustati. Jer događaj koji donosi Saturn smernica je za provod, da bi snovi postali stvarnost. Saturn je kompas i karta za naše neptunovske probleme.

Saturn jasno pokazuje gde je alat uz pomoć kojeg dolazimo do rešenja. Sve ima svoje dobre i loše strane. Ako želite, Saturn daje čvrste temelje vašim idejama, snovima, nadanjima. Kroz rad, možda odricanje, sigurno je da se traži angažman.

Astrolog: Stella Neutronica

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.